Διαφήμιση

Απορία σχετικά με το Internet

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 09/04/2021) !!! <<

  Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.5 ROM (21.4.7/8 για 24 συσκευές)

  Για τους κατόχους του Mi 10 μπορείτε να κατεβάσετε το νέο TWRP Recovery που δουλεύει σωστά

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Απορία σχετικά με το Internet

   Εχω παρατηρήσει ότι τραβάει αρκετό ίντερνετ η συσκευή χωρίς να κατεβάζει κάτι και αυτό συνεπάγεται να μην έχω καλό ίντερνετ στον υπολογιστή (στην ήδη χαμηλή ταχύτητα που έχω λόγο παροχου φαίνεται η διαφορά ) υπάρχει κάποιο γενικό πρόβλημα με την συσκευή ή κάποια εφαρμογή που μπορεί να το προκαλεί αυτό δλδ να τραβάει αρκετό ίντερνετ στο παρασκήνιο (έψαξα να δω τα στοιχεία σε όλες τις εφαρμογές αλλά δεν βρήκα κάτι ασυνήθιστο). [/b]
  • Η συσκευή σαν συσκευή δεν έχει κάποιο πρόβλημα.
   Όταν λες (τραβάει αρκετό Internet) έχεις δει πόσο; Και αν είναι μόνιμο;
   Σίγουρα απ'τη στιγμή που είσαι στο Internet κάποια kb upload και download θα υπάρχουν, όμως αυτά δεν είναι πολλά (εφόσον δεν κάνεις κάτι).
   Έλεγξε τις εφαρμογές σου μήπως έχουν αυτόματες ενημερώσεις και ιδιαίτερα το play store.
   Δοκίμασέτο μετά από επανεκκίνηση χωρίς να ανοίξεις κάτι και αφού περάσουν 5 λεπτά για να σταθεροποιηθούν όλα.
   Αν εξακολουθείς να βλέπεις υψηλό download ή upload σίγουρα κάποια εφαρμογή στο κάνει που θα πρέπει να εντοπίσεις και αν είσαι root είναι ακόμη πιο εύκολο.
  • Τα έχω δοκιμάσει όλα. Για να δώσω μια πιο πλήρες εικόνα, παίζω ένα παιχνίδι στο pc σταθερά 80ms έχω 2 κινητά αν ανοίξω και συνδεθώ στο Internet από το huawei δεν αλλάζει κάτι αλλά όταν κάνω σύνδεση από το redmi note 9 pro το ms πηγαίνει πάνω από 450-500 χωρίς να τρέχει τίποτα στο κινητό εκείνη την στιγμή μόνο που θα συνδεθώ στο WiFi (έχω ελέγξει τα πάντα,εφαρμογές, playstore) και γίνεται συνέχεια δηλαδή αν κλείσω το WiFi στο κινητό ξανά επανέρχεται στα φυσιολογικά αν ξανά συνδεθώ πάλι ανεβαίνει πολύ
  • Διαφήμιση
  • Αν δεν είσαι root δεν θα μπορέσεις με απόλυτη ακρίβεια να εντοπίσεις μια ίσως και ύποπτη εφαρμογή που τρέχει στο παρασκήνιο και καταναλώνει πόρους στο Internet.
   Λογικά αν είσαι με δεδομένα κινητής θα σου τρώει το Internet για πλάκα.
   Προτείνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και δοκιμή ξανά χωρίς τίποτα μέσα.