Διαφήμιση

Πιο σταθερό το λειτουργικό Android σε σχέση με το iOS

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Πιο σταθερό το λειτουργικό Android σε σχέση με το iOS

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/pio-stathero-to-leitourgiko-android-se-sxesi-133985.html']
   Ενώ μπορεί να μην αποτελεί είδηση ότι το Android Gingerbread ήταν η λιγότερο σταθερή έκδοση Android που έχει εκδοθεί, τα πράγματα έχουν αλλάξει υπέρ του project της Google.
   Σύμφωνα με μια έρευνα του δικτυακού τόπου crittercism, την οποία μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε από εδώ, η σταθερότητα των εφαρμογών σε περιβάλλον Android είναι καλύτερη από αυτή των εφαρμογών σε περιβάλλον iOS.
   Οι εφαρμογές Android τερματίζουν απρόσμενα σε ποσοστό 1,7% στην έκδοση Gingerbread, ενώ το ποσοστό αυτό στις εκδόσεις Ice Cream Sandwich, Jelly Bean και KitKat πέφτει στο 0,7%. Στην αντίπερα όχθη, η 6η έκδοση του iOS είχε απρόσμενους τερματισμούς σε ποσοστό 2,5% ενώ τα πράγματα βελτιώθηκαν με την 7η έκδοση του λειτουργικού, ρίχνοντας το ποσοστό στο 2,1% και 1,6% για την έκδοση 7.1 του iOS.
   Σε επίπεδο συσκευών, σύμφωνα με την ίδια έρευνα, σαν πιο σταθερή συσκευή ανακηρύχθηκε το Samsung Galaxy S4 με ποσοστό απρόσμενων τερματισμών 0,9% ενώ η συσκευή με το μεγαλύτερο ποσοστό βρέθηκε να είναι το iPad2 με ποσοστό 2,6%

   Με πληροφορίες από androidcentral.com
   [/feedquote]