Διαφήμιση

Η EVGA έτοιμη να διαθέσει τις GTX 780 6GB και GTX 780 Ti 6GB

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Η EVGA έτοιμη να διαθέσει τις GTX 780 6GB και GTX 780 Ti 6GB

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/i-evga-etoimi-na-diathesei-tis-gtx-133849.html']
   Μπορεί μερικοί από εσάς να θυμούνται ότι πριν από λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες που ήθελαν την GTX 780 Ti να καταφθάνει και σε εκδόσεις των 6GB, πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει πριν καν η κάρτα κυκλοφορήσει στην αγορά. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι η Nvidia δεν σκόπευε να διαθέσει τέτοιου είδους μοντέλα στην αγορά, αντίθετα ετοίμαζε την TITAN Black. Φαίνεται όμως ότι η εταιρεια δεν ήθελε να υστερεί σε σχέση με την Sapphire, που ετοίμαζε την κυκλοφορία μιας έκδοσης 8GB της R9 290X που θα ξεπερνούσε την 780 Ti στο τομέα της διαθέσιμης μνήμης. Ως εκ τούτου ένας AIB συνεργάτης της, η EVGA, αποφάσισε να ξεκινήσει την διάθεση εκδόσεων των 6GB. Ειδικότερα η EVGA μέσω νέας ιστοσελίδας που ανέβασε στο διαδίκτυο ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι θα κυκλοφορήσει η EVGA GeForce GTX 780 6GB μέσω ενός ειδικού προγράμματος, το οποίο θα επιτρέπει την απόσυρση της παλαιάς κάρτας που έχει ο χρήστης και την απόκτηση της νέας που ετοιμάζει η εταιρεία, με την προϋπόθεση αυτή να έχει αγοραστεί μέσα στις τελευταίες 90 ημέρες από την έναρξη ισχύος του προγράμματος.

   Ένα θέμα που απασχολεί πολλούς, είναι οι τιμές. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα θα είναι κατά $50 ακριβότερη από το μοντέλο των 3GB. Η GeForce GTX 780 6GB θα κάνει το ντεμπούτο της σε μερικές εβδομάδες, ενώ η GTX 780 Ti 6GB θα καταφθάσει τον ερχόμενο Μάιο/Ιούνιο.


   [/feedquote]