Διαφήμιση

Συνεργασία της AMD με την Crytek για να φέρει το Mantle στην CryEngine

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Συνεργασία της AMD με την Crytek για να φέρει το Mantle στην CryEngine

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/synergasia-tis-amd-me-tin-crytek-gia-133839.html']
   Το low level Mantle API της AMD λαμβάνει πλέον και επίσημα την υποστήριξη από ακόμη έναν κατασκευαστή παιχνιδιών της αγοράς. Ο λόγος, μα φυσικά για την Crytek που ελπίζει στην AMD προκειμένου να ενσωματώσει το Mantle σε μελλοντική υλοποίηση της CryEngine, η οποία θα χρησιμοποιηθεί σε παιχνίδια σαν το Star Citizen. Με τον τρόπο αυτό, η Crytek γίνεται μια από τις πολλές εταιρείες οι οποίες έχουν υποσχεθεί ότι θα προσφέρουν υποστήριξη Mantle στα παιχνίδια τους, συμπεριλαμβανομένων των Rebellion Developments (Sniper Elite III), Eidos Montreal (Thief), Oxide Games (Nitrous game engine), Cloud Imperium Games (Star Citizen) και φυσικά την EA Dice (Battlefield 4, και όλοι οι επερχόμενοι τίτλοι βασισμένοι στην μηχανή γραφικών Frostbite). Η CryEngine, όπως και η Frostbite engine της EA DICE που επίσης υποστηρίζει το Mantle, έχει ως αποστολή την παροχή εξαιρετικών γραφικών σε παιχνίδια όπως τα Crysis και Ryse: Son of Rome.

   Οι επιπρόσθετες επιδόσεις, που ίσως να μπορείτε να εκμεταλλευθείτε με το Mantle, είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενες, ειδικά σε entry-level hardware. Να αναφερθεί τέλος ότι στην GDC 2014, είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε ότι η AMD συνεργάστηκε με τις Square Enix και Airtight Games, καθώς ο επερχόμενος τίτλος Murdered: Soul Suspect θα φέρει υποστήριξη DirectX 11, ειδικά βελτιωμένο για AMD hardware. Τέλος να σημειώσουμε, ότι σύντομα θα έχουμε στη διάθεσή μας πληροφορίες για το DirectX 12, τον low-level graphics API ανταγωνιστή του Mantle.

   [/feedquote]