Διαφήμιση

Ανάκτηση φωτογραφιών απο poco f2 pro

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 03/12/2021) !!! <<

  Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.11.30/12.1 για 16 συσκευές

  Τα Mi 10 & Mi 10 Pro έλαβαν Android 12 ROM (fastboot)

  Σταμάτησε η διανομή των Developer ROM για τις ακόλουθες συσκευές : Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T/Redmi K20, Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro, Mi 9 Lite/Mi CC9, Mi 9 Pro 5G, Redmi Note 8, και θα πρέπει να μεταβείτε σε STABLE XTRV ROM εάν θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε Updates

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Ανάκτηση φωτογραφιών απο poco f2 pro

   Καλησπέρα στην xiaomi κοινότητα

   Πριν λίγη ώρα διαγράφηκαν - "εξαφανίστηκαν" όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο που είχα στο κινητό έπειτα απο σύνδεση για αποστολή αρχείων σε macbook. Έχω δοκιμάσει πολλές εφαρμογές αλλά δεν αναγνωρίζουν σαν επιλογή το κινητό, δεν το βλέπουν καθόλου παρα μόνο τον δίσκο του υπολογιστή. Έχω ενεργοποιήσει το usb debugging. Οι εφαρμογές που χρησιμοποίησα είναι recuva, wondershare recoverit, eraseus data recovery, wise data recovery, stellar data recovery.

   Όποιος γνωρίζει και μπορεί να με βοηθήσει στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω θα του ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ πολύ
  • Είχα βγάλει κάποια βίντεο και ήθελα να τα βάλω στο Mac του αδερφού μου. Το έχουμε κάνει κι άλλες φορές με το πρόγραμμα Android transfer που το κατεβάζεις στο μακ. Το πρόγραμμα ενώ έβλεπε το κινητό και τα περιεχόμενα του, κατά την μεταφορά έβγαζε error και δεν επέτρεπε την αποθήκευση στον υπολογιστή. Το μακ είναι του αδερφού μου, εγώ δεν γνωρίζω το λειτουργικό και σκέφτηκε μήπως δεν έχει αποθηκευτικό χώρο και πάτησε να διαγραφούν τα αρχεία από το icloud. Από εκείνη την ώρα εξαφανίστηκε ο φάκελος dcim του κινητού. Αποσυνδέω το κινητό από το μακ και ενώ μου έβγαζε τις φωτογραφίες δεν άνοιγαν αλλά ούτε και τα βίντεο. Σύνδεσα το κινητό στον υπολογιστή μου Windows και μετά εξαφανιστηκαν εντέλει όλα. Και τώρα δεν υπάρχει τίποτα. Μόνο κάτι αποθηκευμένα από messenger. Συγνώμη για την εκτενή ανάλυση αλλά προσπάθησα να περιγράψω το τι έγινε
  • Διαφήμιση
  • Κανονικά υπάρχει και ένας φάκελος διαγραμμένα, όπου κρατάει ότι διαγράφεις για 30 ημέρες...τόσο στο κινητό όσο και στο mi cloud και αυτοί οι φάκελοι είναι άδειοι ?
  • Είχες mi accoount μέσα στην συσκευή ;
   Δες και μέσα σε εφαρμογη φωτογραφίες στον κάδο.


  • Δυστυχώς το cloud είχε γεμίσει από παλιότερες φωτογραφίες. Είχε φτάσει στο όριο των 5gb. Και στα διαγραμμένα έχει περίπου 20 φωτογραφίες και βίντεο. Αυτά θυμάμαι ότι τα είχα διαγράψει. Το περίεργο είναι ότι δεν υπάρχουν τα υπόλοιπα. Έχουν διατηρηθεί μόνο όσα έχω παραλάβει από viber messenger. Δεν γίνεται να εξαφανίστηκαν έτσι απλά. Πολύ περίεργο.. Αν γίνει διαγραφή από τον υπολογιστή εμφανίζονται στον κάδο του κινητού;
  • καποια "εντολή " δόθηκε και σβήστηκαν..
   Δες αν ειναι στον κάδο της εφαρμογής "φωτογραφίες της google"
   Αν δεν είναι και εκεί νομίζω πως δεν έχεις ελπίδες εκτός αν τις ψάξεις με καποιο πρόγραμμα...


  • Διαφήμιση
  • έψαξα κι εκεί και στο drive αλλά δεν υπάρχουν. Δυστυχώς δεν υπάρχει ελπίδα. Γιαυτό απο δω και πέρα backup ή ανέβασμα στο cloud. Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις.
  • Ο/H mrvaggos έγραψε:

   έψαξα κι εκεί και στο drive αλλά δεν υπάρχουν. Δυστυχώς δεν υπάρχει ελπίδα. Γιαυτό απο δω και πέρα backup ή ανέβασμα στο cloud. Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις.
   τελικά έκανες τίποτα με τα χαμένα αρχεία?
   διαβάζω ότι για να δουλέψουν οι εφαρμογές ανάκτησης, πρέπει να χεις κάνει root τη συσκευή, όχι απλά να έχεις ενεργοποιήσει το Usb debugging.
   δοκιμάσες να τρέξεις τις εφαρμογές ανάκτησης με τη συσκευή rooted?