Διαφήμιση

Corsair Carbide SeriesTM SPEC: Τρία νέα gaming cases

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Corsair Carbide SeriesTM SPEC: Τρία νέα gaming cases

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/corsair-carbide-seriestm-spec-tria-nea-gaming-133740.html']
   H Corsair ανακοινώνει σήμερα την επέκταση της σειράς Carbide με την προσθήκη της οικογένειας SPEC αποτελούμενη από Gaming PC Cases και πιο συγκεκριμένα από τα SPEC-01, SPEC-02 και SPEC-03. Η σειρά χαρακτηρίζεται από μοντέρνα χαρακτηριστικά, σαν αυτά που διαθέτουν όλα τα σύγχρονα κουτιά, αυξημένες δυνατότητες αποτελεσματικής ψύξης των συστημάτων και γενικώς όλα εκείνα τα features που κάθε gamer επιζητά από ένα κουτί. Ειδικότερα και τα τρία κουτιά έρχονται με πολλαπλές θύρες USB 3.0 που θα δώσουν την δυνατότητα γρήγορου διαμοιρασμού των αρχείων μεταξύ των συσκευών σας, native SSD mounts, ενώ παράλληλα επιτρέπουν και την σωστή διαχείριση των καλωδίων. Στο μπροστινό μέρος των κουτιών συναντούμε και έναν ανεμιστήρα με LED φωτισμό, ενώ ο κατάλογος των τεχνικών χαρακτηριστικών συμπληρώνεται από φίλτρα σκόνης, τα οποία δεν θα επιτρέψουν την εγκατάσταση αυτής στο εσωτερικό τους. Υπάρχει μάλιστα αρκετός αποθηκευτικός χώρος για την τοποθέτηση ακόμη και των πιο μεγάλων σε μήκος καρτών γραφικών της αγοράς.

   Η τιμή του SPEC-01 φθάνει τα $49.99, ενώ τα SPEC-02 και SPEC-03 θα μπορούν να αποκτηθούν στη τιμή των $59.99. Θα είναι διαθέσιμα για αγορά από τον ερχόμενο Απρίλιο μέσω του παγκόσμιου δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργατών της Corsair. Καλύπτονται από δύο χρόνια εγγύηση και από την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας.
   Corsair Press Release
   [/feedquote]