Διαφήμιση

Redmi Note 8 update σε android 10 και miui 12.

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών!!! <<

  Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12 ROM (21.1.20) για 21 συσκευές

  Έγινε γενικό FIX στον Updater για όλες τις συσκευές, από την επόμενη έκδοση θα μπορείτε να κατεβάζετε κανονικά τα ΟΤΑ μέσα από την εφαρμογή.

  Αύριο θα βγάλουμε και αρκετές XTRV Stable ROMs

  • Redmi Note 8 update σε android 10 και miui 12.

   Σήμερα επιτέλους το Redmi note 8 πήρε miui 12. Από 11.0.12.0 πήγε σε 12.0.3.0.

   Νομίζω ότι μετά την αναβάθμιση κολλάει λίγο.

   Προτείνεται factory reset μετά από αναβαθμίσεις; Και αν ναι, πείτε κάποιος λίγο αναλυτικά τα βήματα

   για να μην χάσω τα πάντα από το κινητό. Δεν θέλω να το "στήνω" από την αρχή...
  • Για αρχή κάνε ορισμένες επανεκκινήσεις.
   Αν κάνεις επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων θα χαθούν ρυθμίσεις και αρχεία...
   Οπότε άρχισε να τα σώζεις σε υπολογιστή και να συχρονιζεις με Mi, Google Account για να σώσεις ότι μπορείς από τις ρυθμίσεις.

   Αναφέρεσαι σε official rom ή xtrv;
  • Διαφήμιση
  • Καλησπέρα. Μόλις την έκανα κι εγώ. Πραγματικά για λίγα λεπτά απογοητεύτηκα... αλλά δεν πτοήθηκα... Έκανα μερικά restart, και μετά από λίγη χρήση έστρωσε και νομίζω ότι πάει μια χαρά τώρα. Είχα αντιγράψει τις φωτό μου και έκανα συγχρονισμό στη Google πριν το κάνω, έκανα μια επανεκκίνηση και προχώρησα στο update. Επίσης τελείωσε σχετικά γρήγορα το update για 2.1 gb.
   Μερικές παρατηρήσεις ακόμη...
   Μετά το update και κλειστά όλα τα παράθυρα-εφαρμογές έβλεπα διαθέσιμη RAM μόλις 1.4 gb από τα 4. Ίσως και η αιτία των μικρο-κολλημάτων (προσπαθούσε να έρθει στα ίσια του?) Μετά από 2 restart πλέον έχω 2GB ελεύθερα στην ίδια κατάσταση.
   Μετά το update ενεργοποιήθηκε αυτόματα ο συγχρονισμός (κάτι που δε θέλω), και είδα ότι λείπει το σχετικό εικονίδιο - συντόμευση (από το επάνω μενού που εμφανίζουμε σέρνοντας προς τα κάτω). Έψαξα αλλά δεν το βρήκα να το βάλω ξανά εκεί γιατί με βόλευε να ανοιγοκλείνω γρήγορα το συγχρονισμό (αν κάποιος-κάποια το βρει, θα του-της ήμουν υπόχρεος).
   Τέλος, το μενού με τις ρυθμίσεις έγινε με μεγαλύτερη γραμματοσειρά και μεγαλύτερη απόσταση των επιλογών. Μου φαίνεται λίγο πιο χοντροκομμένο για τα δικά μου γούστα, αλλά όλα είναι μαι συνήθεια.
   Ελπίζω να έδωσα λίγες πληροφορίες για όποιον σκοπεύει να το κάνει.
   Καλή συνέχεια σε όλους και όλες.
  • Καλημέρα παιδιά κ εγώ έκανα χθές την αναβάθμιση κ όντως κάπως στην αρχή το είδα να κολάει. Αλλά γενικά την φόρτωσε κανονικά κ πάει καλά. Παρόλα αυτά τα προβλήματα δεν λείπουν.
   - Δεν δουλεύει καλά η καινούρια λειτουργία του floating window, δηλαδή παρότι υπάρχει κ μπορεί να κρατήσει ένα παράθυρο ανοιχτό, δεν έχει την μπάρα επιλογής, στην οποία μπορείς να ορίσεις ποιες εφαρμογές θες να ξεκινάς κατεύθυναν σε αυτή τη λειτουργία.
   - Λαγκάρει κάπως η συσκευή κ στην αρχή δεν έπιανε σήμα κινητής.
   - Κατεβάζοντας την κουρτίνα κ ενώ είμαι σε dark mode το notification area γύρο κ κάτω απ' τα κουμπιά των συντομεύσεων, είναι λευκό.
   - Το fullscreen mode λαγκάρει απίστευτα κ αναγκαστικά να βάλω πάλι τα κουμπιά.

   Δοκίμασα γενικά κάποιες λύσεις που προτείνονται στο yt, όπως πχ να κλείσω κ να ανοίξω πάλι την αυτόματη διόρθωση σφαλμάτων του MIUI σε developer mode, αλλά τα ίδια.