Διαφήμιση

MOUSE : Xiaomi Mi Dual Mode Silent και κατανάλωση μπαταρίας

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Πέμπτη 24/10/2021) !!! <<

  Γίνεται η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.10.23 για 18 συσκευές (Ολοκληρώθηκε)

  Από τις 15 Σεπτεμβρίου έχει σταματήσει η εβδομαδιαία διανομή των ROM για τα Mi 11, Mi 11 Pro/Ultra, Redmi K40 Pro/+/Mi 11i, Mi 11 Lite 5G, Mi 10S και POCO F3/Redmi K40 λόγω των δοκιμών στο Android 12.

  Από τις 27 Νοεμβρίου σταματά η διανομή των εβδομαδιαίων Beta ROM για τις ακόλουθες συσκευές : Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T/Redmi K20, Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro, Mi 9 Lite/Mi CC9, Mi 9 Pro 5G, Redmi Note 8.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • MOUSE : Xiaomi Mi Dual Mode Silent και κατανάλωση μπαταρίας

   Καλησπέρα !!!

   Κάτοχος εδώ και περίπου 2 μήνες του Xioimi Mi Dual Mode Silent mouse και, δυστυχώς, έχω αλλάξει μπαταρίες 4 φορές (!!!) παρ' ότι το λάπτοπ με το οποίο είναι συνδεδεμένο μέσω wireless USB χρησιμοποιείται ελάχιστα ! Προφανώς το ποντίκι δεν μπαίνει σε idle mode όταν δεν χρησιμοποιείται, όπως κάνουν τα logitech των οποίων η μπαταρία κρατάει μήνες !

   Επιπλέον, δεν λαμβάνεις ΚΑΜΙΑ προειδοποίηση για low battery απλά το mouse σταματάει αιφνιδίως να δουλεύει και σε αφήνει ξεκρέμαστο στην μέση της δουλειάς σου !

   Υπάρχει κάποια λύση στο συγεκριμένο πρόβλημα ή θα πρέπει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που θα ολοκληρώνω την δουλειά στον PC να κλείνω το mouse από τον διακόπτη ?

   Ευχαριστώ !
  • MOUSE : Xiaomi Mi Dual Mode Silent και κατανάλωση μπαταρίας

   Εγώ έχω άλλο θέμα.
   Έχω το mi silent bluetooth mouse και το laptop Hp Elitebook 8540p (i5-8gb ram-win10-64bit). Ότι και αν έχω δοκιμάσει, στην προσθήκη συσκευής bluetooth, το mouse δεν το βλέπει. Βλέπει το smartwatch μου, βλέπει εκτυπωτές bluetooth που είναι στον χώρο, βλέπει το κινητό μου τηλέφωνο. Με λίγα λόγια βλέπει όλες τις συσκευές εκτός από το mouse. Το ποντίκι εντωμεταξύ λειτουργεί κανονικά μιας και σε laptop dell inspiron συνδέετε κανονικα, σε android box επίσης κανονικά και γενικά συνδέεται οπουδήποτε αλλού.

   Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να καταλάβω τι μπορεί να συμβαίνει;

   Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Αποσύνδεσέ το από άλλο συσκευές, ειδικά εάν είναι ανοικτές την στιγμή της προσπάθειας σύνδεσης...
  • Διαφήμιση