Διαφήμιση

Apple: Παρουσίασε φθηνότερη έκδοση του iPhone 5c με 8GB χώρο αποθήκευσης

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Apple: Παρουσίασε φθηνότερη έκδοση του iPhone 5c με 8GB χώρο αποθήκευσης

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/apple-parousiase-fthinoteri-ekdosi-tou-iphone-5c-133671.html']
   Φαίνεται ότι οι φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα επιβεβαιώνονται, καθώς η Apple παρουσίασε σήμερα μια νέα έκδοση του iPhone 5c, η οποία έρχεται με 8GB χώρο αποθήκευσης. Αποτελεί μια φθηνότερη έκδοση του iPhone 5c 16GB. Ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο, η τιμή του ανέρχεται στις £429, κατά £40 φθηνότερο από την έκδοση των 16GB. Επιπλέον λέγεται ότι όταν θα κάνει το ντεμπούτο του στην Αμερική, η τιμή του θα κυμαίνεται στα $499. Εκτός από τον μικρότερο αποθηκευτικό χώρο, τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής είναι ίδια με αυτά των συσκευών iPhone 5c που έκαναν το ντεμπούτο τους τον Σεπτέμβριο του 2013. Το περισσότερο hardware έχει υιοθετηθεί από το iPhone 5 συμπεριλαμβανομένου της οθόνης των 4 ιντσών τύπου IPS LCD ανάλυσης 1136 x 640, του A6 SoC και της κάμερας των 8-megapixel. Επιπλέον διαθέτει και μια μπαταρία 5.73 Wh. Η απόφαση της εταιρείας να διαθέσει μια νέα έκδοση iPhone, οφείλεται στις χαμηλές πωλήσεις της συσκευής, που ήταν μικρότερες από αυτές που αρχικά ανέμεναν.

   Φυσικά δεν σημαίνει ότι η απόφαση αυτή είναι και η σωστή, ιδίως αν σκεφτούμε ότι η τιμή παραμένει υψηλά και στα ίδια σχεδόν επίπεδα με πολλές νέες Android συσκευές, όπως το LG G2.


   Πηγή: Techspot
   [/feedquote]