Διαφήμιση

Valve: To νέο “κλασσικό” σχέδιο του Steam controller

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Valve: To νέο “κλασσικό” σχέδιο του Steam controller

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/valve-to-neo-aoeklassikoa-sxedio-tou-steam-133602.html']
   Τον Ιανουάριο η Valve είχε ανακοινώσει ότι θα ξανασχεδιάσει το Steam χειριστήριο, ώστε να αφαιρέσει την οθόνη αφής που αρχικά είχε περιληφθεί. Διέρρευσαν νέες φωτογραφίες για το πώς θα είναι η νέα του μορφή που θα περιλαμβάνεται στις κονσόλες Steam. Η διάθεση του θα γίνεται με κάθε επίσημη κονσόλα Steam, αλλά θα πωλείται και ξεχωριστά, χωρίς όμως να γνωρίζουμε το κόστος του ακόμη. Το νέο χειριστήριο Steam θα παρουσιάστει στην ερχόμενη Game Developers Conference 2014.

   Όπως φαίνεται, ο εργονομικός σχεδιασμός του δεν έχει αλλάξει, εκεί όμως που πραγματοποιήθηκαν οι μεγαλύτερες αλλαγές είναι στην θέση των πλήκτρων. Ο νέος σχεδιασμός περιλαμβάνει 4 ξεχωριστά πλήκτρα κατεύθυνσης στα αριστερά και 4 πλήκτρα X, Y, A και Β στα δεξιά με χρωματικές αποχρώσεις παρόμοιες με εκείνες του χειριστηρίου της Microsoft στο Xbox 360. Στην θέση της οθόνης αφής που αφαιρέθηκε, βλέπουμε 3 πλήκτρα εκ των οποίων το ένα φωτιζόμενο, το φωτιζόμενο φέρει το σήμα του Steam, ενώ τα άλλα 2 πιθανότατα είναι το select και start. Επίσης ένα μεγάλο μέρος περιμετρικά των λαβών απέκτησε γυαλιστερή επιφάνεια συγκριτικά με τον αρχικό σχεδιασμό. Όπως βλέπουμε ο σχεδιασμός άλλαξε προς την “κλασσική” κατεύθυνση. Ένας από τους λόγους που οδήγησε σε αυτό το νέο σχέδιο, είναι και η συμβατότητα-αντιστοίχιση των πλήκτρων με τίτλους παιχνιδιών που έχουν και είχαν υποστήριξη και σε άλλες κονσόλες.


   Νέο σχέδιο (αριστερά) / Προηγούμενο σχέδιο (δεξιά)

   Πηγή: IGN
   [/feedquote]