Διαφήμιση

Mozilla: Σταματά την ανάπτυξη του Firefox για το Metro UI των Windows 8

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Mozilla: Σταματά την ανάπτυξη του Firefox για το Metro UI των Windows 8

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/mozilla-stamata-tin-anaptyksi-tou-firefox-gia-133593.html']
   Σύμφωνα με το blog του Johnathan Nightingale – αντιπρόεδρο της ομάδας του Mozilla Firefox, σταματά την ανάπτυξη του Firefox για το Metro UI των Windows 8 μετά απο 2 χρόνια. Τον περασμένο μήνα, η Mozilla παρέδωσε την beta έκδοση του Firefox για Windows 8 στο Metro UI. Παρ'όλα αυτά αποφάσισε να μην συνεχίσει με το συγκεκριμένο project. Ο λόγος που αναφέρει ο Johnathan Nightingale, είναι ότι δεν υπήρχαν αρκετοί χρήστες που να έχουν δοκιμάσει τον Firefox, έτσι θεώρησαν ότι πιθανότατα η έλλειψη feedback θα οδηγούσε σε μία προβληματική έκδοση που θα απαιτούσε αρκετή δουλειά στην συνέχεια.

   Σε πραγματικά νούμερα οι χρήστες του Firefox στο Metro UI ήταν λιγότεροι απο 1000 σε καθημερινή βάση, σε αντίθεση με τους εκατομμύρια desktop χρήστες. Βέβαια αυτό δεν είναι οριστικό, είναι ένα ρίσκο που θεώρησαν απαραίτητο λόγω της μικρής χρήσης της Metro έκδοσης σε αντίθεση με την desktop έκδοση, ενώ ο κώδικας που αναπτύχθηκε θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμος.

   Η απόφαση έρχεται λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία της έκδοσης 28 στης 18 Μαρτίου, όπου θα περιελάμβανε την πρώτη non-beta Metro UI έκδοση για Windows 8.


   Πηγή: Mozilla
   [/feedquote]