Διαφήμιση

Πρόβλημα στην αναζήτηση αντικειμένου στο site των ΕΛΤΑ

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών!!! <<

  Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12 ROM (21.1.20) για 21 συσκευές

  Έγινε γενικό FIX στον Updater για όλες τις συσκευές, από την επόμενη έκδοση θα μπορείτε να κατεβάζετε κανονικά τα ΟΤΑ μέσα από την εφαρμογή.

  Αύριο θα βγάλουμε και αρκετές XTRV Stable ROMs

  • Πρόβλημα στην αναζήτηση αντικειμένου στο site των ΕΛΤΑ

   Συνήθως έρχεται ειδοποίηση και πας στο ταχυδρομείο με το χαρτάκι που αφήνει ο ταχυδρόμος. Τα μικρά δέματα μπορεί και να τα αφήσει ο ταχυδρόμος. Αυτά με την ειδοποίηση έχουν αριθμό. Αλλά πρέπει να είναι συστημένο για να το στείλουν αλλου

   Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Να διασκεδάσουμε λιγάκι.
   Στο tracking του πακέτου από το GearBest γράφει το εξής:

   2020-12-08 06:001549-THESSALONIKI, GREECE, Received in Office
   2020-12-08 05:482083-HUB P.RALLI, GREECE, Departure Scan

   Δηλαδή στις 8/12 05:48 ξεκίνησε από Πέτρου Ράλλη στην Αθήνα προφανώς και 12 λεπτά αργότερα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Για ένα πακέτο που είναι να παραδοθεί Αθήνα.

   Εφευρέθηκε η τηλεμεταφορά Star Trek. Beam me up Scotty :)
  • Τελικά θα παραδοθεί με ACS η παραγγελία από Gearbest η οποία ήρθε και πιο γρήγορα από τις άλλες δυο που τις έβαλα δυο βδομάδες τουλάχιστο νωρίτερα από Alliexpress. Το πρόβλημα με την ACS είναι ότι είναι πρακτικά αδύνατο να έρθεις σε επικοινωνία μαζί τους. Δεν απαντανε στο τηλέφωνο, δεν απαντάνε στα email. Και μάλιστα όχι τώρα που υπάρχει τεράστιος φόρτος εργασίας αλλά γενικά και πιο πριν τα ίδια κάνουν. Μόνο σε περίοδο με λιγότερη κίνηση μπορεί να απαντήσουν σε τηλέφωνα αλλά σε email ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ δεν μου έχουν απαντήσει. Είναι by far η χειρότερη εταιρία Courier στην εξυπηρέτηση. Ευτυχώς που έχουν ευσυνείδητους ντελιβεράδες και παίρνουν τηλέφωνο και μπορείς και συννενοείσαι διαφορετικά δεν θα δούλευε τωρα αυτη η εταιρία.
  • Διαφήμιση