Διαφήμιση

HP CEO: Δηλώνει εντυπωσιασμένη με την απήχηση των Chromebooks

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • HP CEO: Δηλώνει εντυπωσιασμένη με την απήχηση των Chromebooks

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/hp-ceo-dilonei-entypwsiasmeni-me-tin-apixisi-133415.html']
   Οι πρόσφατες προσπάθειες της Microsoft επικεντρώθηκαν να δείξουν πως τα Chromebooks δεν αποτελούν αληθινά laptops καθώς δεν έρχονται με εγκατεστημένα τα Windows ή τα Office, ότι είναι εντελώς δύσχρηστα όταν δεν υπάρχει ενεργή σύνδεση με το διαδίκτυο και ότι η Google μέσω αυτών διευκολύνεται στην συλλογή των προσωπικών δεδομένων των χρηστών. Μιλώντας σε ένα συνέδριο, η CEO της HP, Meg Whitman, δηλώνει φανερά εντυπωσιασμένη από την μεγάλη απήχηση των Chromebooks ακόμη και από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Πρέπει όμως να τονιστεί ότι το λειτουργικό σύστημα της Google στην αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών καταγράφει εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά. Ειδικότερα τον προηγούμενο χρόνο μόλις 2.5 εκατομμύρια laptops με το συγκεκριμένο λογισμικό έκαναν το ντεμπούτο τους. Αλλά το γεγονός ότι αποτελούν μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά, κάνει την Microsoft να ανησυχεί. Πολλοί συνεργάτες της εταιρείας που προσφέρουν Windows-based προϊόντα έχουν δείξει ενδιαφέρον και στο Chrome OS.

   Όμως το μεγαλύτερο ποσοστό της αγοράς συνεχίζει να κατέχει το λειτουργικό σύστημα των Windows, φθάνοντας το 90%, κάτι που δεν φαίνεται να αλλάζει σύντομα, ιδιαίτερα για τις κατηγορίες των gamers. Αλλά η Microsoft δύσκολα κρατά το ενδιαφέρον εκείνων που απλώς χρησιμοποιούν τον υπολογιστή τους για πρόσβαση στο internet. Δυστυχώς τα Windows 8 δεν κατάφεραν να συνεισφέρουν σε αυτήν την κατάσταση.


   Πηγή: Techspot
   [/feedquote]