Διαφήμιση

MSI: Μια πρώτη ματιά στις μητρικές Z97 Gaming 7 και Z97 Gaming 3

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • MSI: Μια πρώτη ματιά στις μητρικές Z97 Gaming 7 και Z97 Gaming 3

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/msi-mia-proti-matia-stis-mitrikes-z97-133374.html']
   Σχεδόν ένας μήνας απομένει μέχρι η Intel να ανακοινώσει την νέα πλατφόρμα Haswell Refresh η οποία θα είναι συμβατή με το 9-Series chipset των H97 και Z97 μητρικών. Η ιστοσελίδα HardwareLuxx κατόρθωσε να συγκεντρώσει μερικές φωτογραφίες από τις μητρικές Z97 που ετοιμάζει η MSI. Όπως βλέπετε και παρακάτω, οι μητρικές δεν διαθέτουν heatsinks καθώς οι φωτογραφίες περιλαμβάνουν μοντέλα τα οποία βρίσκονται σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης. Πρόκειται για δύο μοντέλα, τα Z97 Gaming 7 και Z97 Gaming 3 τα οποία μπορούμε σχεδόν με βεβαιότητα να διατυπώσουμε την άποψη ότι θα αποτελέσουν μέρος της σειράς μητρικών Z97 Gaming. Σίγουρα η MSI θα προσφέρει μητρικές Z97 υπό την εμπορική ονομασία XPower και Legacy, αλλά προς το παρόν οι πληροφορίες είναι ελάχιστες.

   Η Z97 Gaming 7 φέρει το πιο πρόσφατο LGA1150 socket που θα υποστηρίζει επεξεργαστές Haswell και Haswell Refresh. Η απαραίτητη ενέργεια για το socket εξασφαλίζεται μέσω ενός 8-PIN power connector, ενώ το τυπικό 24-PIN ATX connector χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία του board. Υπάρχουν συνολικά τέσσερα Dual Channel DDR3 DIMM slots που θα υποστηρίζουν μνήμες με υπερχρονισμένες συχνότητες ως 2666 MHz+. Ακόμη διαθέτει τρία PCI-E 3.0 x16, τέσσερα PCI-E 3.0 x1 και το M.2 interface που υποστηρίζει NGFF (Next Generation Form Factor) 530 Series SSDs της Intel. Ακόμη διαπιστώνουμε την ύπαρξη οχτώ θυρών SATA 6 GB/s αλλά και ένα USB 3.0 header ακριβώς δίπλα. Το Z97 chipset βρίσκεται τοποθετημένο κάτω από ένα μεταλλικό heatsink που σίγουρα δεν είναι το design που θα δούμε στα τελικά μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά. Οι τεχνολογίες Audio Boost 2.0 και KillerLAN καθώς και Military Class IV εξαρτήματα δεν θα απουσιάζουν. Επιπλέον αναμένουμε οι μητρικές να φέρουν τις χρωματικές αποχρώσεις του γνωστού θέματος της εταιρείας, Dragon, ενώ διακόπτες On/Off, OC Genie και Reset θα περιλαμβάνονται επίσης για όλους τους επίδοξους overclockers.

   Τέλος έχουμε την Z97 Gaming 3 με LGA1150 socket το οποίο θα τροφοδοτείται μέσω ενός 8-PIN power connector. Υπάρχουν τέσσερα Dual Channel DDR3 DIMM slots που θα υποστηρίζουν μνήμες με υπερχρονισμένες συχνότητες ως 2666 MHz+. Διαθέτει δύο PCI-E 3.0 x16, δύο PCI-E 3.0 x1, τρία PCI legacy slots και το M.2 interface για τους NGFF (Next Generation Form Factor) 530 Series SSDs της Intel. Τέλος η συγκεκριμένη μητρική περιλαμβάνει τρεις θύρες SATA 6 GB/s και ο κατάλογος των τεχνικών χαρακτηριστικών ολοκληρώνεται με Audio Boost 2.0 και KillerLAN καθώς και εξαρτήματα Military Class IV.

   MSI Z97 Gaming 7


   MSI Z97 Gaming 3   Πηγή: wccftech
   [/feedquote]