Διαφήμιση

Η Take-Two Interactive κυκλοφόρησε τα καλύτερα παιχνίδια για το 2013

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Η Take-Two Interactive κυκλοφόρησε τα καλύτερα παιχνίδια για το 2013

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/i-take-two-interactive-kykloforise-ta-kalytera-133357.html']
   Όπως πέρυσι έτσι και φέτος το metacritic ανακοίνωσε τους εκδότες ηλεκτρονικών παιχνιδιών με τις κατά μέσο όρο καλύτερες κυκλοφορίες. Έτσι αυτή τη χρονιά, σύμφωνα πάντα με την μέση βαθμολογία των παιχνιδιών που κυκλοφόρησαν, η Take-Two Interactive πήρε την πρώτη θέση ανάμεσα στις μεγάλες εταιρείες, με το καλύτερο της παιχνίδι να είναι φυσικά το Grand Theft Auto V (με 97/100). Η EA, που το 2013 είχε την πρωτιά, έπεσε στην τρίτη θέση αφού την πέρασε και η Ubisoft η οποία ανέβηκε 6 επιπλέον θέσεις για να πιάσει την δεύτερη θέση της κατάταξης. Το καλύτερο παιχνίδι που κυκλοφόρησε φέτος η Ubisoft είναι το Rayman Legends που απέσπασε την καλύτερη βαθμολογία στο Wii U, ενώ αντίστοιχα της EA ήταν το FIFA 14 στο XBOX One.

   Στην κατάταξη των μικρότερων εταιρειών (στην οποία μέχρι την περασμένη χρονιά την πρώτη θέση είχε Take-Two Interactive), ξεχώρισαν εταιρείες όπως οι Konami, Capcom, Warner Bros. Interactive που πήραν τις τρεις πρώτες θέσεις.

   Για περισσότερα στατιστικά, καθώς και τον αλγόριθμο υπολογισμού των βαθμολογιών, μπορείτε να ανατρέξετε στο link της πηγής.


   Large publishers

   Medium sized publishers


   [/feedquote]