Ο/H Dikemon έγραψε:
3) Τα έμαθες τα νέα ;
(Μια πληροφορία που δεν θα διαβάσεις σε κανένα ελληνικό site!)

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμού
>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 16/04/2021) !!! <<
Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.5 ROM (21.4.14/15 για 21 συσκευές)
Θα δώσουμε και τις υπόλοιπες ROM μόλις έχουμε Source από το xiaomi.eu
Για τους κατόχους του Mi 10 μπορείτε να κατεβάσετε το νέο TWRP Recovery που δουλεύει σωστά
Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!
Ο/H Dikemon έγραψε:
3) Τα έμαθες τα νέα ;
(Μια πληροφορία που δεν θα διαβάσεις σε κανένα ελληνικό site!)
Ο/H Dikemon έγραψε:
Κάθε μέρα και μια είδηση για τους φίλους μας εδώ μέσα....
Ο/H FILODIMAS έγραψε:
Καλησπέρα!
Ειμαι στη διαδικασία αγοράς νέου smartphone και ειλικρινά έχω μπερδευτει τελείως με τα + & - των ΜΙ 10 vs ΜΙ 10 Τ.
Μπορείτε να βοηθήσετε καλοί μου άνθρωποι??
Ο/H alnikou έγραψε:
έγραψα και στο My Home και ζητώ συγνώμη αλλά το βάζω και εδώ :::
Καλησπέρα : Αγόρασα το Mi 10 T pro Μετέφερα όλα από το Redmi Note 7 τα πάντα δουλεύουν όλα τέλεια εκτός από το My Home δεν λειτουργεί !!! μου βγάζει ενα μήνυμα οτι η Xiaomi HOME εφαρμογή διακόπτεται και να κάνω αναφορά στην μαμά εταιρεία !!! μπήκα στο xiaomi market και κάπου διάβασα ότι δεν το υποστηρίζει γνωρίζει κάποιος κάτι ?
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αφορά καθαρά λειτουργίες του my hone, στο άλλο θέμα θα λάβεις απαντήσειςΟ/H alnikou έγραψε:
έγραψα και στο My Home και ζητώ συγνώμη αλλά το βάζω και εδώ :::
Καλησπέρα : Αγόρασα το Mi 10 T pro Μετέφερα όλα από το Redmi Note 7 τα πάντα δουλεύουν όλα τέλεια εκτός από το My Home δεν λειτουργεί !!! μου βγάζει ενα μήνυμα οτι η Xiaomi HOME εφαρμογή διακόπτεται και να κάνω αναφορά στην μαμά εταιρεία !!! μπήκα στο xiaomi market και κάπου διάβασα ότι δεν το υποστηρίζει γνωρίζει κάποιος κάτι ?