Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi 10/10Τ pro

  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ (Updater) ΣΤΙΣ XTRV ROMs

  >>> Έχει γίνει διόρθωση (FIX) στην εφαρμογή αναβάθμισης (Updater), και μπορείτε να κατεβάζετε κανονικά (Download) τις ROM για τις συσκευές σας <<<

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 26/11/2021) !!! <<

  Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.11.24/25 για 21 συσκευές

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ UPDATER:

  Επειδή αλλάξαμε Server και Domain για τις ROM της κοινότητας, οι νέες ROM δεν θα μπορούν να γίνουν αυτόματα Download αυτή την φορά, και θα πρέπει να τις κατεβάσετε από τα Links που σας δίνουμε στο φόρουμ της κοινότητας.

  Μόλις κατεβάσετε και εγκαταστήσετε τις ROM με τις αλλαγές που έχουν γίνει στον Updater (εφαρμογή αναβάθμισης), θα μπορείτε να έχετε και πάλι κανονικό Download.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Γενική συζήτηση για το Mi 10/10Τ pro

   Να αυτό είχα δει... Έλεγε ότι η δεύτερη σιμ δε θα είναι διαθέσιμη όταν η πρώτη λειτουργεί σε 5g (ούτε καν 3g που έγραψα).... Βέβαια πλέον με την 12.5.2 όπως λέει παρακάτω, θα είναι η πρώτη σε 5 και η δεύτερη μέχρι 4. Η φωτό είναι από το εγχειρίδιο χρήσης.

   Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Καλησπέρα, Χρόνια Πολλά,

   να ξανακάνω μια ερώτηση που έκανα παλιά και δεν είμαι σίγουρος για την απάντηση ?

   αν βγάλω την μεμβράνη που έχει από το εργοστάσιο το ΜΙ 10Τ PRO και βάλω ένα Tempered Glass Screen Protector θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην οθόνη ?
  • Διαφήμιση
  • Έχω το Spigen, πολύ καλό.
   Και έχω διαβάσει, ότι και το nilkin είναι καλό.
   Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω..
  • Γενική συζήτηση για το Mi 10/10Τ pro

   Καλημέρα και εγώ το spigen έχω παραγγείλει

   Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Τα νεότερα για την απίθανη συσκευή μας και το νέο λειτουργικό της CalyxOS ......

   Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το CalyxOS και την ασφάλεια δεδομένων!

   Μετάφραση Google
  • Διαφήμιση
  • Γεια σας,

   Είμαι κάτοχος του mi 10t pro από Μάιο του 2021!
   Ξαφνικά 2 μήνες τώρα, όταν κάνω χρήση των δεδομένων συνεχώς πέφτει η σύνδεση. Ξεκινάει με H, H+, 4G, 4G+ . Μπορεί να μείνει για 2, 3 λεπτά και ξανά τα ίδια.
   Έχω Vodafone, και είχα πρίν γίνει όλο αυτό.
   Το πήγα Service δύο φορές και τις δύο... Καμία αλλαγή. Καμία σχετική απάντηση. Στο πρώτο service, μου είπαν άλλαξαν το υποδοχή κάρτας SIM ! Η δεύτερη φορά; Απλά καμία ενέργεια και μπορώ να πω , αμφιβάλω για αλλαγή της υποδοχής κάρτας SIM.
   Μιλάω ήδη με τεχνικό της Vodafone, με έχουν στείλει δύο φορές να αλλάξω την SIM, τίποτα... κάναμε κάτι αλλαγές στις ρυθμίσεις, τα ίδια.

   Μπορεί να αναφέρομαι σε λάθος σημείο. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει;

   * Διάβασα κάπου αν ενεργοποιηθεί η περιαγωγή διορθώνεται, το έκανα αλλά δεν νομίζω να δείχνει κάτι.. βέβαια σε εσωτερικό χώρο σίγουρα υπάρχουν περιορισμοί. Θα πρέπει να το δω και εν κίνηση στο δρόμο και σε διάφορες περιοχές.

   Να επισημάνω ότι η InfoQuest μίλησε με τον κατασκευαστή και τους ανέφερε ότι δεν έχουν κάποιο συγκεκριμένο θέμα.

   Η MIUI είναι η 12.5.5 και η έκδοση android 11 RKQI 200826 002

   Ευχαριστώ εκ των προτέρων
   Χάρης
  • Καλημέρα Χάρη,
   Πριν από μερικές μέρες άρχισε να μου κάνει τα ίδια με Cosmote. Ίσως λίγο χειρότερα, έχανε τελείως το σήμα, μετά Ε, Η, Η+, 4G, 4G+ και ξανά από την αρχή. Και στην πράξη δεν είχα καν τηλέφωνο. Έκανα factory reset, download εκ νέου MIUI Global Stable 12.5.5 RKQI 200826 002 και εγκατάσταση χωρίς να δω αποτέλεσμα. Έβαλα άλλη sim (πάλι Cosmote αλλά άλλη γραμμή) και έκανε τα ίδια. H sim δουλεύει κανονικά όταν την έβαλα σε άλλο τηλέφωνο.
   Εκεί που ήμουν έτοιμος να το πετάξω είπα να δω λίγο πιο αναλυτικά το Testing Menu που βγαίνει με *#*#4636#*#* . Αν πας στο Phone information 1, μετά από τα στοιχεία της σύνδεσης έχει ένα drop down menu από όπου επιλέγεις πως θέλεις να συνδέεται το κινητό σου. Σε εμένα ήταν NR/LTE/(μετά είχε τα υπόλοιπα αλλά δε θυμάμαι ποια από όλες τις επιλογές). Πήγα και το άλλαξα σε LTE only και έκτοτε δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα. Καταλαβαίνω ότι έτσι το περιορίζω σε ένα πρωτόκολλο, αλλά στις περιοχές που κινούμαι η κάλυψη του δικτύου είναι καλή, οπότε δεν ξεμένω από σήμα. Σε δύσκολες περιοχές φαντάζομαι ότι θα του βάζω ότι άλλο σε "only" και θα βλέπω αν συντονίζει.
   Με απογοήτευσε λίγο γιατί αν ήταν θέμα sowtware θα λυνόταν με factory reset ή επανεγκατάσταση της ROM. Ελπίζω να βοήθησα λίγο
  • ...νομίζω δεν θα βγει άκρη ! Αν δεν γίνει αναβάθμιση ίσως του Software και τα παρελκόμενα του , το κινητό δυστυχώς θα είναι για μόνο wi-fi χρήση γιατί σε πολλά σημεία όταν προσπαθεί να βρει σωστό σήμα δεν μπορείς εσύ να κάνει δουλειά. !
   Κάνω έντονη επαγγελματική χρήση και ενώ έδειχναν όλα όμορφα, ξαφνικά αυτό ; και το αδιανόητο του Service να μην και καλά γνωρίζουν το πρόβλημα ; Τι να πω, ας κάνουμε λίγο υπομονή και βλέπουμε.

   και με WIND κάρτα το ίδιο κάνει, αλλά χθες παρατήρηση με Huawei P40 που δουλεύω την WIND σε σημείο που υπήρχε σήμα και στις δύο εταιρείες , ξαφνικά μου εμφάνιζε μόνο E & H ! Άρα κάτι πάνε να κάνουν σίγουρα προς απενεργοποίηση του 4G όπως έκανε η cosmote στο 3G ; και να μείνει μόνο 5G ; η απλή λογική μου τώρα με τα δεδομένα ότι με το να έχω ενεργοποιημένο το 5G γιατί δεν χάνει το σήμα ;

   Θα δείξει.

   κουράγιο μας τώρα !
  • Γενική συζήτηση για το Mi 10/10Τ pro

   Τελικά είναι θέμα software ή hardware ?
   Από ότι έχω καταλάβει τα προβλήματα έχουν εμφανιστεί σε όλους μετά που πήραν συγκεκριμένη αναβάθμιση
   Με πέρασμα xtrv δεν λύνονται τα θέματα?

   Στάλθηκε από το joyeuse μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Kritikos44 έγραψε:

   Με πέρασμα xtrv δεν λύνονται τα θέματα?
   Δοκίμασε αν έχεις ξεκλείδωτο Bootloader την XTRV ROM. ;)
   Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !   ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
   Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)