Διαφήμιση

Plextor @ CeBIT 2014: Θα παρουσιάσει τη νέα σειρά SSD δίσκων M6

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Plextor @ CeBIT 2014: Θα παρουσιάσει τη νέα σειρά SSD δίσκων M6

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/plextor-cebit-2014-tha-parousiasei-ti-nea-133291.html']
   Η Plextor, μια εταιρεία ηγέτιδα στην αγορά των αποθηκευτικών μέσων, με λύσεις που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος χρηστών, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία που έχει διαγράψει ήδη στο χώρο αυτό, με την παρουσίαση της νέας σειρά SSD δίσκων, γνωστή με την κωδική ονομασία M6. Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στην έκθεση CeBIT 2014 που θα διεξαχθεί στο Αννόβερο της Γερμανίας. Η σειρά περιλαμβάνει ποικίλα μοντέλα στα οποία θα αναφερθούμε συνοπτικά.

   Ειδικότερα η εταιρεία σχεδιάζει να αποκαλύψει επισήμως τρία drives, τα 2.5" M6S, τα νέα M6M mSATA και τα M6e M.2 PCIe SSD drives. Οι δίσκοι της οικογένειας M6S έρχονται εξοπλισμένοι με firmware της εταιρείας και προσφέρουν ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής που φθάνουν τα 520 MB/s και 440 MB/s. Επίσης θα καταφθάσουν με μνήμη Toggle NAND flash των 19nm της Toshiba. Ως εκ τούτου αποτελούν την ιδανικότερη λύση για την αντικατάσταση ενός παραδοσιακού σκληρού δίσκου με ποικίλα πλεονεκτήματα για τους τελικούς καταναλωτές. Γρηγορότεροι χρόνοι εκκίνησης, μικρότερος χρόνος φόρτωσης των εφαρμογών και γενικώς βελτιωμένες επιδόσεις συστήματος. Θα είναι διαθέσιμοι σε χωρητικότητες ως 512GB.

   Έπειτα έχουμε τα M6M mSATA SSD drives κατάλληλα για κάθε χρήστη που θα θελήσει να αναβαθμίσει οποιαδήποτε συσκευή απαιτεί την χρήση SSD drive. Προσφέρουν ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής ως 520 MB/s και 440 MB/s αντιστοίχως. Τέλος τα M6e PCI express SSD προσφέρουν ταχύτητες της τάξεως των 770/625 MB/s και αναγνωρίζονται από το σύστημα ως AHCI συσκευή γεγονός που τους κάνει να μην απαιτούν πρόσθετους drivers. Όταν χρησιμοποιηθούν ως δίσκοι συστήματος με UEFI οι χρόνοι εκκίνησης μειώνονται στο μισό. Και αυτοί έρχονται σε χωρητικότητες ως 512GB.


   Πηγή: techpowerup.com
   [/feedquote]