Διαφήμιση

Sharkoon BD28: Το νέο gaming tower των 49.99 ευρώ

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Sharkoon BD28: Το νέο gaming tower των 49.99 ευρώ

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/sharkoon-bd28-to-neo-gaming-tower-twn-133266.html']
   Στην αγορά προστίθεται σήμερα ακόμη ένα gaming ATX case υποσχόμενο να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις κάθε χρήστη. Ο λόγος για το BD28 Gaming Tower της Sharkoon που είναι διαθέσιμο σε δυο χρωματικές εκδόσεις, καλύπτοντας τις απαιτήσεις ενός μεγαλύτερου μέρους χρηστών. Ειδικότερα με την μαύρη έκδοση αυτού, η εταιρεία σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε εσωτερικό είτε χρώματος κόκκινου, είτε μπλε είτε πράσινου, ενώ το χρώμα των μπροστινών LED ανεμιστήρων θα είναι το ίδιο με το εσωτερικό που θα επιλέξετε. Επιπλέον η δεύτερη έκδοση έρχεται με δύο μπλε LED ανεμιστήρες και μαύρο εσωτερικό.

   Άκρως ευρύχωρο θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το εσωτερικό του, καθώς επιτρέπει την εγκατάσταση αρκετά μεγάλων CPU Coolers το μέγιστο ύψος των οποίων μπορεί να φθάσει τα 179 χιλιοστά. Επιπλέον χωρά κάρτες γραφικών μήκους 415 χιλιοστών. Ακόμη και πλήρως εξοπλισμένο με τον μέγιστο αριθμό σκληρών δίσκων και SSDs 2.5 ιντσών καθίσταται εφικτή η τοποθέτηση καρτών γραφικών μήκους 325 χιλιοστών. Σημαντική είναι η προσφορά του κουτιού και στην αποτελεσματική ψύξη των συστημάτων που θα στεγάσει. Πιο συγκεκριμένα ένας ανεμιστήρας των 120 χιλιοστών βρίσκεται προεγκατεστημένος στο μπροστινό και πίσω μέρος του κουτιού. Δύο πρόσθετοι ανεμιστήρες των 120 χιλιοστών, δύο των 140 χιλιοστών ή ένας των 180 χιλιοστών μπορούν να τοποθετηθούν στην κορυφή με ειδικά φίλτρα που εμποδίζουν την συσσώρευση σκόνης στο εσωτερικό του. Επιπλέον μπροστά μπορεί ο χρήστης να τοποθετήσει έναν ακόμη των 120 χιλιοστών.

   Δεν θα πρέπει να αμελήσουμε να αναφέρουμε ότι έρχεται με δύο θύρες USB 3.0, δύο USB 2.0 αλλά και δύο ήχου για την γρήγορη και πολύ εύκολη σύνδεση των περιφερειακών. Στην περίπτωση που η μητρική δεν υποστηρίζει USB 3.0, οι παρεχόμενες θύρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως USB 2.0. Τέλος να σημειώσουμε ότι το κουτί φέρει δύο 5.25" drive bays για την εύκολη εγκατάσταση οπτικών drives. Επιπροσθέτως τρεις σκληροί δίσκοι των 3.5" καθώς και τέσσερις HDDs των 2.5" ή SSDs μπορούν να τοποθετηθούν χρησιμοποιώντας το αποκαλούμενο rail system. Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν θα το βρούν στη τιμή των 49.99 ευρώ στους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της εταιρείας.

   Πηγή: Techpowerup
   [/feedquote]