Διαφήμιση

Samsung: Παρουσιάζει και επισήμως τη νέα σειρά Chromebook 2

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Samsung: Παρουσιάζει και επισήμως τη νέα σειρά Chromebook 2

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/samsung-parousiazei-kai-episimws-ti-nea-seira-133230.html']
   Είναι γεγονός, ότι τα Chromebooks σταδιακά αρχίζουν να γίνονται δημοφιλή στην αγορά, στον ίδιο βαθμό που ήταν τα laptops, πριν την μεγάλη άνθηση των tablets, χωρίς ωστόσο οι κατασκευαστές να είναι ιδιαιτέρως αισιόδοξοι με τις πωλήσεις. Προκειμένου να αποφευχθεί η διαμόρφωση ενός τέτοιου δυσάρεστου κλίματος, οι συγκεκριμένες εναλλακτικές λύσεις των notebooks χρειάζονται άκρως καινοτόμα χαρακτηριστικά, τα οποία όμως δεν θα οδηγήσουν τις τιμές στα ύψη.

   Η Samsung θεωρεί ότι μπορεί να ανταπεξέλθει δυναμικά και στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου χώρου, με την ανακοίνωση της νέα σειράς που φέρει την κωδική ονομασία Chromebook 2. Η σειρά περιλαμβάνει μοντέλα τα οποία είναι διαθέσιμα σε εκδόσεις των 11.6 και 13 ιντσών, ενώ το εξωτερικό κάλυμμα παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με αυτό που συναντούμε στο Note 3. Το πάχος και των δυο δεν ξεπερνά τις 0.65 ίντσες και το βάρος του πρώτου φθάνει τα 2.5 pounds, ενώ του δεύτερου τα 3 pounds.

   Ας αναφερθούμε και στο hardware που συναντούμε στο εσωτερικό τους. Συγκεκριμένα φέρουν έναν επεξεργαστή Exynos 5 Octa της Samsung, 4GB μνήμης RAM και αποθηκευτικό χώρο μόλις 16GB. Είναι εμφανής η προσπάθεια της Samsung να ωθήσει περισσότερους χρήστες στο cloud. Η μπαταρία τους υπόσχεται 8 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας χάρη στο Exynos chip. Οι τιμές ξεκινούν από τα $319 για το μοντέλο των 11.6 ιντσών και φθάνουν τα $399 για εκείνο των 16 ιντσών. Και τα δυο θα κάνουν το ντεμπούτο τους τον επόμενο μήνα.
   Πηγή: Techspot
   [/feedquote]