Διαφήμιση

Avexir Blitz Red Dragon 1.1: Έρχονται για να εντυπωσιάσουν!

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Avexir Blitz Red Dragon 1.1: Έρχονται για να εντυπωσιάσουν!

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/avexir-blitz-red-dragon-1-1-erxontai-133192.html']
   Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που δεν είναι υπερήφανοι για τα συστήματά τους, ιδίως όταν αυτά χαρακτηρίζονται από σκόνες στο εσωτερικό τους. Υπάρχουν και άλλοι, που επιμελούνται ιδιαιτέρως τόσο το εξωτερικό μέρος του κουτιού όσο και το εσωτερικό με το ξεχωριστό hardware που επιλέγουν. Αν ανήκετε στους χρήστες της τελευταίας κατηγορίας ίσως θα πρέπει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στις νέες μνήμες που έκαναν το ντεμπούτο τους πριν από λίγες ημέρες, τις Avexir Blitz 1.1 Red Dragon. Τα modules αυτά έχουν μαύρο PCB, ενώ διαθέτουν heatspreaders με το μοναδικό design ενός κόκκινου δράκου.

   Παράλληλα στην κορυφή των μνημών έχει εγκατασταθεί από τον κατασκευαστή ειδικός κόκκινος φωτισμός, που υπόσχεται να προσφέρει την δική του μοναδική νότα στο εσωτερικό του συστήματος στο οποίο θα εγκατασταθούν, ενώ έχουν υποβληθεί σε ενδελεχή έλεγχο σε συστήματα AMD και Intel πριν συσκευαστούν. Οι διαστάσεις τους αγγίζουν τα 134 x 51 x 8 χιλιοστά και η συχνότητά τους φθάνει τα 1600 MHz μέχρι 3200 MHz. Ο κατασκευαστής προτείνει να χρησιμοποιηθούν με μητρικές της MSI και πιο συγκεκριμένα προορίζονται για τις MSI Z87 - GD65 Gaming, MSI Z87 - GD45 Gaming και MSI Z77A - GD65 Gaming.

   Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να τα προμηθευτούν μέσω της ιστοσελίδας Caseking.de, από την οποία θα ενημερωθούν και για την τιμή στην οποία οι μνήμες αυτές θα κυκλοφορήσουν.


   Πηγή: techpowerup
   [/feedquote]