Διαφήμιση

Πρόβλημα με υπερφωτισμενη οθόνη

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών!!! <<

  Tρέχουσα ενημέρωση 20.10.22 (23/10/2020 11:00)

  Έγινε η διανομή νέων ROM 20.10.22 για 14 συσκευές

  Οι ROM για τα Phoenix, Davinci και Tucana έχουν αναβαθμιστεί σε Android 11

  ΠΡΟΣΟΧΗ για τους κατόχους των Mi 10/Pro & Poco F2 Pro/RedMi K30 Pro:

  Μετά την αναβάθμιση στην έκδοση 20.10.15 ΜΗΝ ΤΡΕΞΕΤΕ ΤΟ TWRP RECOVERY ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ! H Xiaomi άλλαξε τον κώδικα στον Kernel. Έτσι αν κάνετε Boot στο TWRP Recovery μετά το Flash της νέας ROM, η συσκευή σας θα σβήσει και δεν θα μπορεί να κάνει Boot και πάλι στο σύστημα ή να μπει στο Recovery. Ο μόνος τρόπος για να τρέξετε και πάλι το TWRP Recovery θα είναι μόνο μέσω FastBoot!

  Θα πρέπει να περιμένετε να βγει μία νέα διορθωμένη έκδοση του TWRP Recovery!

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Πρόβλημα με υπερφωτισμενη οθόνη

   Εδω και δύο ημέρες έχω αγοράσει το Redmi Note 9.
   Όλα άριστα σε σχέση με ότι προσφέρει εκτός από ένα σε συνθήκες ηλιοφάνειας ακόμα και υπό αρκετή σκιά ενεργοποιται ο αισθητηρας φωτός και υπερφωτιζει την οθόνη ακόμα και με την αυτόματη φωτεινότητα κλειστή.

   Έψαξα στο ίντερνετ και αναφέρεται ότι από την Miui 11 στην αρχή πειραματικά η xiaomi ενεργόοιησε μια λειτουργία που λέγεται Sunlight mode μόνο που στην έκδοση 11 είχε επιλογή να την απενεργοποιήσει κάποιος αλλά στην 12 η επιλογή λειπει.
   Σε συνθήκες εξωτερικού φωτισμού η οθόνη υπερφωτιζει σε σημείο που το μαύρο να φαντάζει ανοιχτό γκρι και αλλοιώνονται τα χρώματα σε συνθήκες κλειστού χώρου όλα καλά.

   Ξέρει κανείς πως μπορει να απενεργοποιηθεί ή έστω κάποιο τρόπο να απενεργοποιηθεί ο αισθητηρας φωτος;;;;;
   ΧΡΗΣΤΟΣ
  • Διαφήμιση
  • Διαφήμιση
  • Δενδεν υπάρχει κανένας τρόπος να κλείσει αυτό καταντάει εκνευριστικό τρώει την μπαταρία σαν νερό χώρια το ότι την ημέρα δεν μπορείς να ευχαριστηθείς το τηλέφωνο σου σε κάποιον εξωτερικό χώρο γιατί τα χρώματα φαίνονται τουλάχιστον σε ξεπλυμένα??????
   ΧΡΗΣΤΟΣ
  • New

   Πραγματικά μου έρχεται να σπάσω το τηλέφωνο έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα αν μπορεί κάποιος να μας πει πώς απενεργοποιείται, αυτή η σαχλαμάρα είναι σπάσιμο νεύρων. Πάντος στο mi note 9 miui global 12.0.3 σταθερή δεν υπάρχει ρύθμιση sunlight.
  • Διαφήμιση