Διαφήμιση

Η Microsoft εξετάζει τη δωρεάν διάθεση ειδικής έκδοσης των Windows 8

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Η Microsoft εξετάζει τη δωρεάν διάθεση ειδικής έκδοσης των Windows 8

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/i-microsoft-eksetazei-ti-dwrean-diathesi-eidikis-133097.html']
   Ένας σίγουρος τρόπος που θα έκανε την Microsoft να αυξήσει σημαντικά το μερίδιο αγοράς του λειτουργικού συστήματος των Windows 8 είναι να αρχίσει να το διανέμει εντελώς δωρεάν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας The Verge, που αποτελούν και την κύρια αιτία συγγραφής αυτού του άρθρου, η εταιρεία φαίνεται ότι ετοιμάζει μια έκδοση γνωστή με την κωδική ονομασία Windows 8.1 with Bing και η οποία θα περιλαμβάνει εφαρμογές και υπηρεσίες της Microsoft.

   Ήδη πρώιμες εκδόσεις του λειτουργικού έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο και επιβεβαιώνουν ότι το Windows 8.1 with Bing αποτελεί ένα πειραματικό project που σκοπό έχει να φέρει μια φθηνή έκδοση των Windows στους χρήστες. Εξετάζεται το ενδεχόμενο η εταιρεία να προσφέρει εντελώς δωρεάν ή έναντι ενός μικρού αντιτίμου την συγκεκριμένη έκδοση ως αναβάθμιση σε κατόχους αδειών Windows 7. Οποιεσδήποτε ενέργειες αναβάθμισης θα επικεντρωθούν στην αύξηση του μεριδίου αγοράς του λειτουργικού. Επιπλέον η έκδοση αυτή, μπορεί να θεωρηθεί μέρος της πρόσφατης κίνησης της Microsoft να μειώσει κατά 70% την τιμή αδειοδότησης των Windows 8 στους κατασκευαστές.

   Δεν γνωρίζουμε το βαθμό στον οποίο η εταιρεία εργάζεται προς την κατεύθυνση της υλοποίησης ενός τέτοιου σχεδίου, αλλά αυτού του είδους το πείραμα έχει σαν σκοπό να προωθήσει ακόμη περισσότερο τις cloud υπηρεσίες της Microsoft. Από την άλλη μεριά η εταιρεία ετοιμάζει φθηνές ή εντελώς δωρεάν εκδόσεις των Windows Phone ενώ προωθείται με γοργούς ρυθμούς η ενοποίηση αυτών με τα Windows RT, με απώτερο σκοπό την δημιουργία ενός ενιαίου λογισμικού Windows Phone για ARM Chipsets.


   Πηγή: Techspot
   [/feedquote]