Διαφήμιση

Philips Smart All-in-One με Android: Έξυπνες, σε σύνδεση και φορητές

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Philips Smart All-in-One με Android: Έξυπνες, σε σύνδεση και φορητές

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/philips-smart-all-one-me-android-eksypnes-132937.html']
   Η MMD, η κορυφαία εταιρία οθονών υψηλής τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Η/Υ Philips, ανακοίνωσε τις νέες οθόνες αφής με Android για συναρπαστική εμπειρία multimedia, gaming και εύκολη πρόσβαση στο Internet. Οι οθόνες Smart All-In-One, διαθέσιμες στις 21,5-ίντσες και στις 23-ίντσες, έχουν ενσωματωμένη υπολογιστική ισχύ και είναι σχεδιασμένες για εύκολη χρήση στο σπίτι καθώς και σε δημόσιους χώρους, όπως internet cafe, σχολεία και λόμπι ξενοδοχείων.
   Περιεχόμενο που ζωντανεύει χάρη στην άριστη ποιότητα εικόνας
   Οι οθόνες Smart All-In-One προσφέρουν την παραδοσιακά εξαιρετική ποιότητα εικόνας Philips. Διαθέσιμες σε δύο μοντέλα, το S221C4AFD με οθόνη 21,5-ίντσες και το S231C4AFD με οθόνη 23-ίντσες, οι Smart All-In-One ξεχωρίζουν για την συναρπαστική εμπειρία ψυχαγωγίας που προσφέρει η ευρεία θέαση 16:9 με Full HD. Με εικόνα ακριβείας, χωρίς τρεμόπαιγμα και με εξαιρετική φωτεινότητα και χρώματα, οι χρήστες μπορούν μέσω streaming να απολαύσουν ταινίες HD σε άριστη ποιότητα και με εκπληκτικό στερεοφωνικό ήχο.
   «Υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για υβριδικές συσκευές που κάνουν την εμπειρία του χρήστη ευκολότερη,» λέει ο Thomas Schade, Αντιπρόεδρος EMEA της MMD. « Οι Smart All-In-One δίνουν στους χρήστες το καλύτερο και των δύο κόσμων: εύκολη, ολοκληρωμένη πρόσβαση σε εφαρμογές Android και εξαιρετική απόδοση σε μεγάλη οθόνη 21,5 ιντσών ή 23-ιντσών Philips»

   ευκολότερος τρόπος πλοήγησης στο διαδίκτυο
   Οι οθόνες Smart All-In-One κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική, ακόμη και για ανθρώπους που δεν είναι πολύ εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να συνδέσετε ηλεκτρονικό υπολογιστή καθώς η οθόνη διαθέτει ενσωματωμένο λειτουργικό. Με άμεση πρόσβαση στο Google Play Store, οι χρήστες μπορούν με ένα άγγιγμα να έχουν πρόσβαση σε έναν ολόκληρο κόσμο εφαρμογών για παιχνίδια, ειδήσεις, κοινωνική δικτύωση και πολλά άλλα. Με την ευρύχωρη οθόνη αφής στο σπίτι, όλα τα μέλη της οικογένειας μπορούν να παίξουν τα αγαπημένα τους Android παιχνίδια καθώς και να μείνουν συνδεδεμένα με τους φίλους τους μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά και εκτός σπιτιού, η Smart All-In-One οθόνη είναι η ιδανική συσκευή για να προσφέρει σε σχολεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία ή νοσοκομεία, εύκολη πρόσβαση σε web εφαρμογές.
   Χάρη στην τεχνολογία αφής, η Smart All-In-One υποστηρίζει διαισθητικές λειτουργίες ιδιαίτερα σημαντικές όπως περιστροφή, μετακύλιση, scroll, zoom και pinch. Για πρόσθετη ευκολία και υψηλή εργονομία, η οθόνη Philips Smart All-In-One μπορεί να προσαρμοστεί σε σχεδόν οριζόντια θέση πάνω σε ένα τραπέζι ή σε όρθια θέση για εργασία σε επιφάνεια γραφείου.

   Απόδοση και συνδεσιμότητα All-in-one
   Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για αυτόνομη συσκευή, η οθόνη Smart All-In-One έχει εξαιρετική συνδεσιμότητα καθώς είναι εξοπλισμένη με θύρες USB 2.0 για σύνδεση με stick μνήμης, φωτογραφική μηχανή, εκτυπωτή και φυσικά smartphones. Για να λειτουργήσει ως «απλή» οθόνη Η/Υ, η Smart All-In-One χρειάζεται σύνδεση μόνο με ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι. Επιπλέον διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα, μικρόφωνο, υποστήριξη WiFi 802.11 b / g / n standards, κύρια μνήμη 2 GB, και ένα ευρύχωρη εσωτερική μνήμη 8 GB που μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας SD.

   Οι νέες οθόνες Philips Smart All-In-One είναι διαθέσιμες στα καταστήματα με ενδεικτική τιμή €439 για το μοντέλο S221C4AFD και €469 για το μοντέλο S231C4AFD. μπορείτε Για φωτογραφίες ακολουθήστε τα links για το μοντέλο S221C4AFD και το μοντέλο S231C4AFD.

   S221C4AFD

   S231C4AFD

   Τεχνικές προδιαγραφές – Οθόνες Philips Smart All-In-One
   Τύπος LCD panel, μέγεθος: 21,5 ιντσών ή 23 ιντσών ADS LCD με 2-point touch
   Backlighting technology 21,5 ίντσες: IPS LCD
   23 ίντσες: ADS-LCD
   Optimal resolution: 1920 x 1080 @ 60 Hz
   Γωνία θέασης: 178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
   Φωτεινότητα: 250 cd/m²
   Χρώματα οθόνης: 16.7 M
   Προδιαγραφές συστήματος:
   • Operating system: Android 4.2
   • Processor: Quad-core, ARM-based, Nvidia Tegra T33, 1.6GHz
   • Built-in memory capacity: 2GB DDR3, 8GB EMMC Flash
   • External memory expansion: Optional external
   • SDHC card, or USB flash drive up to 64GB, or external HDD
   Συνδεσιμότητα
   • Signal Input: VGA (Analog ), MHL-HDMI (digital, HDCP), RJ 45
   • SDHC card slot
   • Wireless connections: Wi-Fi (Built-in), Wireless LAN (802.11 b/g/n)
   • USB: USB 2.0 x 2
   • Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone jack
   • Webcam: 1 MP
   • Mic in
   Προεγκαταστημένες εφαρμογές: Camera, Email, Gallery, Google Play, Music Player, Setting, Youtube, Web Browser
   Stand Tilt: 12~54 degree
   Sustainability Environmental and energy: RoHS, Lead-free, Mercury Free
   Recyclable packaging material: 100 %
   Compliance & standards Regulatory Approvals: CCC, CECP, CE Mark, CEL, FCC Class B, cETLus, WEE
   [/feedquote]