Διαφήμιση

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει το γνωστό Bitcoin exchange Mt. Gox

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει το γνωστό Bitcoin exchange Mt. Gox

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/sovara-provlimata-antimetwpizei-to-gnwsto-bitcoin-exchange-132928.html']
   Σοβαρά προβλήματα φαίνεται ότι αντιμετωπίζει τελευταία το γνωστό Bitcoin exchange Mt. Gox, ενώ σημέρα αυτά κορυφώθηκαν με την ιστοσελίδα να τίθεται εκτός λειτουργίας και οι φήμες να κάνουν λόγο για πιθανή εξαγορά ή χρεοκοπία. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα Tweets από τον επίσημο λογαριασμό του στη γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έχουν διαγραφεί.

   Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημο εκ μέρους των υπευθύνων, ωστόσο χρήστες αναφέρουν ότι το trading σταμάτησε περίπου στις 8:59 PM ET πριν η ιστοσελίδα τεθεί εκτός λειτουργίας. Πηγές αναφέρουν ακόμη ότι οι νέες εγγραφές είχαν σταματήσει περίπου την ίδια χρονική περίοδο. Άγνωστο παραμένει τι θα συμβεί και με την αξία των συναλλαγών. Πολλές παρόμοιες εταιρείες, όπως οι Coinbase, Blockchain, Circle, Kraken, Bitstamp και BTC China στις δηλώσεις τους θεωρούν το Mt. Gox υπεύθυνο για τον κλονισμό της εμπιστοσύνης των χρηστών. Επίσης επισημαίνουν ότι υπάρχουν πλήθος έμπιστων εταιρειών που εμπλέκονται στο Bitcoin. Αυτές οι εταιρείες, τονίζουν, θα συνεχίσουν να συμβάλλουν στο χτίσιμο του μέλλοντος του ηλεκτρονικού χρήματος Bitcoin, διευκολύνοντας τις συναλλαγές καταναλωτών και επιχειρήσεων.

   Φυσικά η είδηση αυτή επηρεάζει όλη την κοινότητα του Bitcoin με την τιμή του να σημειώνει πτώση. Υπενθυμίζουμε ότι έγγραφο που διέρρευσε έκανε λόγο για σημαντικά θέματα ασφαλείας και ότι περίπου 750.000 bitcoins που ανήκαν σε χρήστες έχουν κλαπεί.

   Πηγή: Techspot
   [/feedquote]