Διαφήμιση

MWC 2014: Τα πρώτα Android smartphones της Nokia

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • MWC 2014: Τα πρώτα Android smartphones της Nokia

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/mwc-2014-ta-prota-android-smartphones-tis-132875.html']
   Τη νέα σειρά Android smartphones παρουσιάζει η Nokia στην έκθεση MWC, κάτι που γνωρίζαμε ότι θα συμβεί από πλήθος φημών που είχαν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. Τα νέα smartphones της εταιρείας τρέχουν μια κατάλληλα τροποποιημένη έκδοση του Android εξοπλισμένη με τις υπηρεσίες της Microsoft, καθώς και με το Fastlane UI που υπάρχει στη σειρά συσκευών Asha της Nokia.

   Οι δύο πρώτες συσκευές φέρουν την κωδική ονομασία Nokia X και Nokia X+ και διαθέτουν οθόνη ανάλυσης 4.0 ιντσών τύπου WVGA. Συγκεκριμένα έρχονται με διπύρηνο Qualcomm Snapdragon S4 SoC χρονισμένο στα 1.0 GHz, περιλαμβάνουν μια μπαταρία των 1,500 mAh και παρέχουν υποστήριξη dual-SIM. Τέλος υπάρχει μια κάμερα των 3 megapixel ενώ ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής μπορεί να επεκταθεί μέσω ενός microSD card slot. Το X διαθέτει 512 MB μνήμη RAM και 4 GB αποθηκευτικού χώρου, σε αντίθεση με το X+ που έρχεται με 768 MB μνήμη RAM.


   Δεν θα πρέπει να αμελήσουμε να αναφερθούμε και στο XL, την μεγαλύτερη έκδοση του X, εξοπλισμένο με οθόνη των 5.0 ιντσών τύπου WVGA IPS, μια κάμερα των 2-megapixel στο μπροστινό μέρος και μια των 5-megapixel στο πίσω μέρος με δυνατότητα αυτόματης εστίασης. Το hardware στο εσωτερικό του Nokia XL είναι το ίδιο με αυτό που συναντούμε στο X+, αλλά η μπαταρία που διαθέτει είναι των 2,000 mAh. Θα μπορούσαμε να διατυπώσουμε την άποψη, ότι όλα τα handsets στη σειρά αποτελούν μια αρμονική σύνθεση χαρακτηριστικών που συναντάμε στα Lumia και Asha, όντας μάλιστα διαθέσιμα σε ποικίλα χρώματα.

   Όλες οι συσκευές έχουν πρόσβαση στο Android app store αλλά και στο Yandex app store που προτείνει εφαρμογές που δεν υπάρχουν σε αυτό της Nokia. Είναι πιθανό ορισμένες εφαρμογές να μην λειτουργούν σωστά εξαιτίας της απουσίας των Google Mobile Services στο OS που τρέχουν. Το Nokia X θα είναι διαθέσιμο σύντομα στη τιμή των €89 (~$120), ενώ το δεύτερο τρίμηνο θα έχουμε την άφιξη του Nokia X+ στη τιμή των €99 (~$135) και του Nokia XL στα €109 (~$150).

   Πηγή: Techspot
   [/feedquote]