Διαφήμιση

MWC 2014: Η Microsoft ανακοινώνει την Windows 8.1 Update 1

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • MWC 2014: Η Microsoft ανακοινώνει την Windows 8.1 Update 1

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/mwc-2014-i-microsoft-anakoinonei-tin-windows-132862.html']
   Κατά την διάρκεια της φετίνης MWC που διεξάγεται αυτή τη στιγμή στη Βαρκελώνη, η Microsoft δεν έχασε την ευκαιρία να μας ανακοινώσει ότι η πολυαναμενόμενη Windows 8.1 Update 1 θα καταφθάσει την ερχόμενη άνοιξη. Ειδικότερα, ο Joe Belfiore, επικεφαλής του τμήματος PCs και tablet, ανέφερε σε σχετική του δήλωση, πως αν και η εταιρεία αγαπά ιδιαιτέρως το touch, η ενημέρωση θα περιλαμβάνει πλήθος τροποποιήσεων που θα έχουν ως σκοπό να βελτιώσουν σε σημαντικό βαθμό την εμπειρία των χρηστών που εμμένουν στο ποντίκι και το πληκτρολόγιο.

   Ήδη πολλά χαρακτηριστικά αυτής είναι λίγο πολύ γνωστά χάρη σε πλήθος διαρροών. Μεταξύ άλλων επιβεβαιώθηκε ότι αυτή θα περιλαμβάνει επιλογές απενεργοποίησης του λειτουργικού στην οθόνη εκκίνησης, λειτουργία αναζήτησης, νέα mouse UIs των δεξιών κλικ και φυσικά εφαρμογές Metro-style στην desktop taskbar. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Microsoft δεν έκανε λόγο κατά την διάρκεια του συνεδρίου αν μέσα σε αυτή την έκδοση θα συμπεριληφθεί και το χαρακτηριστικό boot to desktop σε συστήματα τα οποία δεν φέρουν δυνατότητες αφής.

   Ο Belfiore τονίζει ότι η νέα έκδοση είναι αποτέλεσμα του πολύτιμου feedback των χρηστών, ενώ τόνισε ότι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά αφής του λειτουργικού, δεν είχαν τροποποιηθεί κατάλληλα και για τους χρήστες με ποντίκι και πληκτρολόγιο. Πλέον εκτός από ένα βελτιωμένο λειτουργικό, ανοίγει ο δρόμος και για φθηνότερες συσκευές, καθώς όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο, η εταιρεία προχωρά σε σημαντικές μειώσεις στη τιμή αδειοδότησης χρήσης του OS από κατασκευαστές. Τέλος, αν και δεν ορίστηκε ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας, φήμες την θέλουν να καταφθάνει στις 28 Απριλίου.


   Πηγή: techspot.com
   [/feedquote]