Διαφήμιση

Bethesda: Έρχεται η πρώτη beta του νέου Doom

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Bethesda: Έρχεται η πρώτη beta του νέου Doom

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/bethesda-erxetai-i-proti-beta-tou-neou-132834.html']
   Πριν από λίγες ημέρες, η γνωστή εταιρεία ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών Bethesda ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Wolfenstein: The New Order και παράλληλα με την συγκεκριμένη πληροφορία ήρθε και μια αποκάλυψη-έκπληξη για όλους τους gamers. Σύμφωνα με την εταιρεία, ετοιμάζεται η διάθεση μιας beta έκδοσης του νέου Doom.

   Συγκεκριμένα όσοι προβούν στην παραγγελία του Wolfenstein, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαίου, θα έχουν πρόσβαση σε μια beta έκδοση του Doom. Δυστυχώς προς το παρόν δεν έχουμε στη διάθεσή μας περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι. Επίσης άγνωστο παραμένει γιατί η Bethesda αναφέρεται σε αυτό ως το επόμενο Doom και όχι ως Doom 4. Από την άλλη ακόμη και αν αγοράσετε το παιχνίδι, είναι άγνωστο πότε θα σας δωθεί πρόσβαση και στην beta του Doom, καθώς δεν έχει οριστεί ακριβής ημερομηνία εκ μέρους της Bethesda. Προς το παρόν ο μόνος σίγουρος τρόπος πρόσβασης σε αυτή είναι μέσω της αγοράς του Wolfenstein.

   H σειρά παιχνιδιών Doom που έκλεισε πρόσφατα 20 χρόνια παρουσίας στη διεθνή gaming σκηνή, δεν έχει δεχθεί καμιά νέα προσθήκη από το 2004. Το Doom 4 ανακοινώθηκε το 2008 αλλά ελάχιστα γνωρίζουμε για αυτό καθώς η εταιρεία αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

   Πηγή: Theverge
   [/feedquote]