Διαφήμιση

Maxwell GPUs: Καταλληλότερες για Cryptocurrency Mining;

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Maxwell GPUs: Καταλληλότερες για Cryptocurrency Mining;

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/maxwell-gpus-katalliloteres-gia-cryptocurrency-mining-132831.html']
   Μέχρι σήμερα πολλοί θεωρούσαν τις νέες κάρτες γραφικών της AMD ως την πιο ιδανική λύση για Mining. Αν όμως αληθεύουν οι κάτωθι πληροφορίες, τότε το τοπίο των GPUs δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα. Ο λόγος για ορισμένα benchmarks που δημοσιεύθηκαν πριν από λίγες ημέρες και θέλουν τις κάρτες γραφικών της Nvidia βασισμένες στη αρχιτεκτονική Maxwell να είναι καταλληλότερες για GPU Mining. Συγκεκριμένα το δημοσίευμα προσπαθεί να αποδείξει ότι αυτές αποδίδουν πιο κερδοφόρα hashrates.

   Η GTX 750 Ti reference edition κοστίζει περίπου $139 και νικά με σχετική διαφορά την R7 260X η τιμή της οποίας ανέρχεται στα $119 προσφέροντας μόλις 206 khash/s σε σχέση με τα 245khash/s της GTX 750 Ti. Φυσικά δεν θα πρέπει να αγνοήσουμε να αναφέρουμε οτι η GTX 750 Ti καταναλώνει μόλις 60W ηλεκτρικής ενέργειας σε σχέση με τα 130 Watts της πρότασης της AMD, οπότε η διαφορά των $20 είναι λίγο πολύ δικαιολογημένη. Από την άλλη η R7 265 νικά την Maxwell 750 Ti με μια μικρή διαφορά προσφέροντας 252 khash/s αλλά μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για μια $150 GPU με 150 Watt TDP.

   Μάλιστα με την βοήθεια υπερχρονισμένων συχνοτήτων σε δοκιμές που πραγματοποίησε το Forbes η 750 Ti φθάνει σχεδόν τα 300 khash/s και χωρίς την χρήση power connector. Μπορεί επίσης να διατυπωθεί η άποψη ότι οι high end Maxwell GTX Geforce GPUs προσφέρουν μεγαλύτερα hash rates από τις αντίστοιχες λύσεις της σειράς Radeon καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια και διατηρώντας τα επίπεδα θερμοκρασίας χαμηλά. (Η 750 Ti ποτέ δεν ξεπέρασε τους 60 βαθμούς Κελσίου με ή χωρίς υπερχρονισμό).


   Πηγή: wccftech
   [/feedquote]