Διαφήμιση

Microsoft: Μειώνει τις τιμές των Windows 8.1 για τους OEMs

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Microsoft: Μειώνει τις τιμές των Windows 8.1 για τους OEMs

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/microsoft-meionei-tis-times-twn-windows-8-a-132798.html']
   Σε σημαντικές μειώσεις στη τιμή των αδειών των Windows 8 λέγεται ότι προχωρά η Microsoft, για όλους τους OEM συνεργάτες της, προκειμένου να μπορέσει να καταστήσει τις οικονομικές συσκευές της αγοράς, ακόμη πιο προσιτές στο ευρύ κοινό.

   Φυσικά αναφερόμαστε στις συσκεύες με τιμή κάτω από τα 250 δολάρια. Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι σήμερα η Microsoft διέθετε τις άδειες στους κατασκευαστές έναντι του ποσού των 50 δολαρίων, ενώ με τις μειώσεις η τιμή υπολογίζεται να διαμορφωθεί στα 15 δολάρια ανά άδεια. Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία πρόσφατα ανακοίνωσε πως ο αριθμός των αδειών που έχουν πουληθεί μέχρι σήμερα στη λιανική αγορά φθάνει τα 200 εκατομμύρια, γεγονός που σημαίνει οτι καθημερινά πωλούνται περίπου 420.000 άδειες του λειτουργικού.

   Αν οι πληροφορίες αυτές αποδειχθούν αλήθειες, τα οφέλη θα είναι πολλά. Αρχικά οι κατασκευαστές θα μειώσουν τα χρήματα που ξοδεύουν για την δημιουργία των συσκευών, πράγμα που σημαίνει οτι θα μπορέσουν να περάσουν την μείωση αυτή και στον τελικού καταναλωτή. Επίσης θα βοηθήσει την Microsoft να αυξήσει τα ποσοστά μεριδίου αγοράς του λειτουργικού της.

   [/feedquote]