Διαφήμιση

Steam: Σε αύξηση ο αριθμός των διαθέσιμων παιχνιδιών για Linux

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Steam: Σε αύξηση ο αριθμός των διαθέσιμων παιχνιδιών για Linux

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/steam-se-ayksisi-o-arithmos-twn-diathesimwn-132793.html']
   Από την στιγμή που η Valve διέθεσε την πρώτη stable έκδοση του Steam για το λειτουργικό σύστημα των Linux, πριν από σχεδόν ένα χρόνο, ο αριθμός των παιχνιδιών που είναι διαθέσιμα για το συγκεκριμένο OS σημείωσε κατακόρυφη αύξηση. Ο συνολικός αριθμός αυτών έχει διαμορφωθεί στα 541, σύμφωνα με την Valve.

   Πρόκειται για μια σημαντική αύξηση του αριθμού των διαθέσιμων παιχνιδιών, δεδομένης, άλλωστε και της επικείμενης άφιξης του SteamOS, του λειτουργικού συστήματος της Valve βασισμένο στο Linux για τις κονσόλες Steam Machines. Μέχρι σήμερα συνολικά 14 κατασκευαστές έχουν ανακοινώσει ότι θα παρουσιάσουν Steam Machines. Αν και ο αριθμός αυτός είναι αρκετά σημαντικός, κορυφαίοι κατασκευαστές δεν διαθέτουν έκδοση των παιχνιδιών τους για Linux. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι Activision, Bethesda, Capcom, Electronic Arts, Square Enix, Ubisoft και η 2K Games.

   Αναφέρεται μάλιστα ότι για παιχνίδια που δεν προσφέρονται αντίστοιχες εκδόσεις και για Linux, τα Steam Machines θα καταφθάσουν με in-home streaming, επιτρέποντας το τρέξιμο παιχνιδιών απομακρυσμένα απο έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή του δικτύου. Ωστόσο αυτη η υπηρεσία προς το παρόν βρίσκεται σε στάδιο δοκιμών και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις απαιτήσεις.

   [/feedquote]