Διαφήμιση

[Miui 12 20.7.23] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 20 συσκευές

  • Σε εξέλιξη
  • ROM
  • Xiaomi
  • Miui Dev

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 24/09/2021) !!! <<

  Γίνεται η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.9.22 για 18 συσκευές (Ολοκληρώθηκε)

  Άρχισε και πάλι η διανομή όλων των FastBoot ROM της κοινότητας!

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Σε mi 8 lite.. Σίγουρα θέμα με την μπαταρία. Σίγουρα με τις ειδοποιήσεις mi fit και παρατήρησα ακόμα ότι όταν πάω να σώσω μια επαφή γραφοντας το όνομα εάν θέλω να αφήσω ένα κενό διάστημα ανάμεσα στο όνομα κ στο επίθετο δε αφήνει το κενό.. Αν το σώσω χωρίς κενό. Κ μετά πάω επεξεργασία να διωρθωσω την το όνομα το κάνει κανονικά
  • Αυτό με το κενό που δεν "πιάνει" όταν περνάς μια νέα επαφή είναι επιβεβαιωμένο bug και έχει ήδη διορθωθεί για την επόμενη έκδοση. Στο θέμα της μπαταρίας υπάρχουν κάποιες συσκευές (κυρίως η σειρά Mi 9) στις οποίες δεν δουλεύει σωστά το deep sleep και κάποιες άλλες που απλούστατα λόγω των live wallpapers χάνουν μπαταρία πολύ περισσότερο από το κανονικό. Σε ginkgo πάντως δεν έχω παρατηρήσει προβλήματα, αλλά αντιθέτως το SOT κυμαίνεται στο δεκάωρο (με παραπάνω από μία ημέρα για φόρτιση).
  • Διαφήμιση
  • Καλημέρα στην ομάδα είμαι κάτοχος κινητού mi 9 και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής όσον αφορά την ελληνική ρομ......πέρασα και την τωρινή αναβάθμιση αλλά πρώτον δε βλέπω διαφορές στην οριζόντια μπάρα εργαλείων έχει ακόμα τη μορφή της miui 11 που μπήκε σε κάποια αναβάθμιση και δεν καταλαβαίνω τον λόγο και δεύτερον στην προηγούμενη αναβάθμιση υποτίθεται ότι μπήκαν νέα εφέ για το δαχτυλικο αποτύπωμα που δε βρίσκω πουθενά.....θα μπορούσατε σας παρακαλώ από δω και πέρα να ανεβάζετε και φωτό με το τι αλλάζει σε κάθε αναβάθμιση να γνωρίσουμε κι εμείς αν την παίρναμε σωστά ή όχι???σας ευχαριστώ πολύ!!!
  • Μπορείς να δεις στο σχετικά με το τηλέφωνο αν είναι περασμένη ή όχι.
   Όλα τα άλλα είναι ρυθμίσεις που αναλαμβάνεις εσύ. Και όπου έχεις προβλήματα εδώ είμαστε.
   Το chmagelog ανεβαίνει στη πρώτη σελίδα.
   Δε νομίζω να βάλει κανένας ποτέ φωτογραφίες με τις αλλαγές... Πολύ κόπος...
  • Όλα καλά σε gingko. Το θέμα με τα widgets που αργούν κανά πεντάλεπτο να πάρουν μπρος μετά από restart, σε 3rd party launchers συνεχίζει να υφίσταται (το ίδιο συμβαίνει και με τα εικονίδια των εφαρμογών της αυτόματης εκκίνησης). Επίσης εμφανίστηκε ένα νέο bug, όταν το τηλέφωνο ξεκλειδώνει (ή απλά ανοίγει κάποιος την οθόνη κλειδώματος), εμφανίζεται το σήμα του GPS να αναβοσβήνει για 3 δευτερόλεπτα, εφόσον είναι ενεργοποιημένη η τοποθεσία. Το Widevine παραμένει L3 μέχρι να το γυρίσει σε L1 πάλι η Xiaomi. Εν πάση περιπτώσει μικρά θεματάκια, από τα οποία επιζούμε.