Διαφήμιση

WOW: Στα $60 η τιμή αγοράς ενός χαρακτήρα στο level 90

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • WOW: Στα $60 η τιμή αγοράς ενός χαρακτήρα στο level 90

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/wow-sta-60-i-timi-agoras-enos-132791.html']
   Την εβδομάδα που μας πέρασε, η Blizzard προχώρησε στη διάθεση ενός patch (5.4.7) για το δημοφιλές παιχνίδι World of Warcraft. Με αυτό όλοι οι επίδοξοι gamers είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μια νέα υπηρεσία της εταιρείας. Συγκεκριμένα με αυτή δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη να αυξήσει το επίπεδο ενός χαρακτήρα στο level 90.

   Πρόκειται για το μέγιστο επίπεδο αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι. Όπως έχει αναφερθεί και παλαιότερα το επερχόμενο expansion pack Warlords of Draenor αυξάνει τα επίπεδα και πλέον ο συνολικός αριθμός αυτών αγγίζει τα 100. Το expansion επιτρέπει ακόμη την απευθείας αναβάθμιση ενός χαρακτήρα στο level 90 από την στιγμή που οι χρήστες θα προβούν στην αγορά του.

   Με άλλα λόγια η δυνατότητα της αναβάθμισης επιπέδου θα είναι εφικτή μόνο σε συνδρομητές που έχουν πάνω απο εναν χαρακτήρα. Ωστόσο αν αναρωτιέστε πόσο θα στοιχίσει μια τέτοια δυνατότητα, η απάντηση είναι περίπου 60 δολάρια για κάθε χαρακτήρα. Αξίζει να σημειωθεί οτι ένα μικρότερο συγκριτικά ποσό θα σήμαινε αυτομάτως πλήθος χαρακτήρων στο level 90 που θα απεύφευγαν το παραδοσιακό τρόπο αναβάθμισης μέσω της επιτυχούς ολοκλήρωσης του κάθε επιπέδου, κάτι που η ίδια τη Blizzard δεν επιθυμεί.

   [/feedquote]