Διαφήμιση

SanDisk: Παρουσιάζει την ταχύτερη κάρτα SDHC/SDXC στον κόσμο

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • SanDisk: Παρουσιάζει την ταχύτερη κάρτα SDHC/SDXC στον κόσμο

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/sandisk-parousiazei-tin-taxyteri-karta-sdhc-sdxc-132687.html']
   Η SanDisk παρουσίασε την κάρτα Extreme PRO SDHC/SDXC UHS–II και υποστηρίζει ότι είναι η ταχύτερη SDHC/SDXC κάρτα που υπάρχει. Σχεδιασμένη για επόμενης γενιάς 3D, 2K, 4K και FullHD βίντεο, απαιτεί από τις συσκευές να είναι εξοπλισμένες με τον νέο UHS-II (Ultra High Speed) δίαυλο. Φέρει την νέα προδιαγραφή UHS Speed Class 3 (U3) και έτσι έχει ελάχιστη ταχύτητα συνεχόμενης καταγραφής τα 30MB/s και μέγιστες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής 280MB/s και 250MB/s αντίστοιχα.

   Οι κάρτες μνήμης SanDisk Extreme SDXC/SDHC UHS-II είναι διαθέσιμες για προ-παραγγελία στην ιστοσελίδα της SanDisk και θα είναι ευρέως διαθέσιμες στα ράφια τον Απρίλιο, με χωρητικότητες που κυμαίνονται από 16GB έως 64GB και ξεκινώντας από 119.99 έως 299.99 δολάρια.

   Η Σούζαν Πάρκο, διευθύντρια στην SanDisk δήλωσε «Η νέα SanDisk Extreme PRO SD UHS-II κάρτα καταστρέφει το υπάρχον φράγμα του UHS - I, προσφέροντας ταχύτητες έως και τρεις φορές μεγαλύτερες από τις υπάρχουσες κάρτες», «Καθότι ηγέτες στην βιομηχανία αποθηκευτικών μέσων flash, στόχος μας είναι να παραδώσουμε τις ταχύτερες κάρτες μνήμης στην αγορά, επιτρέποντας στην επόμενη γενιά φωτογραφικών μηχανών, να επωφεληθούν από νέα επίπεδα επιδόσεων.»

   Sandisk Extreme PRO SDHC / SDXC UHS–II 64GB


   [/feedquote]