Διαφήμιση

Sony: Ξεπερνά τις προβλέψεις με 5.3 εκατομμύρια πωλήσεις κονσολών Playstation 4

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Sony: Ξεπερνά τις προβλέψεις με 5.3 εκατομμύρια πωλήσεις κονσολών Playstation 4

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/sony-kseperna-tis-provlepseis-me-5-3-a-132682.html']
   Η Sony ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες ότι κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 5.3 εκατομμύρια Playstation 4, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Συγκεκριμένα οι αρχικές προβλέψεις ήθελαν τις πωλήσεις να διαμορφώνονται στα 5 εκατομμύρια κατά το χρονικό διάστημα της παρουσίασης της κονσόλας τον Νοέμβριο του 2013 και του έτους που τελειώνει το Μάρτιο του 2014. Ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο, όταν η κονσόλα θα κάνει το ντεμπούτο της την επόμενη εβδομάδα στην Ιαπωνία. Υπενθυμίζουμε ότι αυτή είναι διαθέσιμη στις Η.Π.Α, στη Λατινική Αμερική, στη Δυτική Ευρώπη και σε συγκεκριμένες περιοχές της Ασίας.

   Ο Andrew House, εκ μέρους της Sony Computer Entertainment Inc. σε δήλωσή του εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις πωλήσεις και την πεποίθηση ότι συνεχίζει να βρίσκεται στη κορυφή των προτιμήσεων ως μέσο ψυχαγωγίας ακόμη και μετά την περίοδο των διακοπών. Παράλληλα δεν παρέλειψε να τονίσει την ευγνωμοσύνη του για την υποστήριξη των καταναλωτών στο οικοσύστημα της κονσόλας. Από την μεριά της η Microsoft είχε αναφερθεί και αυτή στις πωλήσεις του Xbox One λέγοντας ότι ο αριθμός άγγιζε περίπου τα 3 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου του 2013. Αναμένουμε νεώτερες πληροφορίες από την εταιρεία για τα ποσοστά επιτυχίας της δικής της κονσόλας στην αγορά.

   Ο ανταγωνισμός μεταξύ Microsoft και Sony αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δριμύς. Από την μια η πρώτη μειώνει τις τιμές πώλησης των παιχνιδιών της μέσω της γνωστής πλατφόρμας ψηφιακού διαμοιρασμού και η δεύτερη θα εισέλθει δυναμικά στην αγορά με τους δικούς της αποκλειστικούς τίτλους, Drive Club & Infamous: Second Son.


   [/feedquote]