Διαφήμιση

Πως η Samsung έχασε την ευκαιρία να αποκτήσει το Android

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Πως η Samsung έχασε την ευκαιρία να αποκτήσει το Android

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/pws-i-samsung-exase-tin-eykairia-na-132648.html']
   Πριν το Android εξαγοραστεί από την Google και προς το τέλος του 2004, η ομάδα του Andy Rubin προσέγγισε την Samsung, ψάχνοντας για περαιτέρω χρηματοδότηση. Ωστόσο η Samsung δεν είδε τη δυναμική που είχε το Android εκείνη την χρονική στιγμή και προτίμησε να μην επενδύσει. Όταν η οκτώ ατόμων ομάδα του Android πέταξε στα κεντρικά γραφεία της Samsung στη Νότια Κορέα, "αντί ενθουσιασμού και ερωτημάτων, η μόνη απάντηση ήταν νεκρική σιγή", από τα 20 στελέχη που συμμετείχαν στη συνεδρίαση.

   «Εσείς και ποιοι άλλοι πρόκειται να το δημιουργήσετε; Έχετε έξι άτομα. Είστε "φτιαγμένοι";» ήταν βασικά αυτό που είπαν και γελώντας τους έδιωξαν από την αίθουσα συνεδριάσεων. Όπως δήλωσε αργότερα ο Rubin: "Αυτό συνέβη δύο εβδομάδες πριν μας αποκτήσει η Google".

   Στις αρχές του 2005, η Google αγόρασε το Android για 50 εκατομμύρια δολάρια, το οποίο επρόκειτο να γίνει μία από τις πιο σημαντικές αγορές που έκανε ο γίγαντας της Αναζήτησης. Στα χρόνια που ακολούθησαν, ο Rubin και η ομάδα του, ανέπτυξαν περαιτέρω το Android, επανασχεδιάζοντας το λειτουργικό σύστημα για συσκευές αφής, ώστε να ανταγωνιστεί το νεοσύστατο iPhone.

   Τώρα, ο Rubin ηγείται του τμήματος ρομποτικής της Google, ενώ το Android είναι το κυρίαρχο λειτουργικό σύστημα στα smartphones, με τη Samsung να είναι η κορυφαία κατασκευάστρια συσκευών Android. Επίσης, προσφάτως η Google και η Samsung υπέγραψαν μια συμφωνία συνεργασίας για τα επόμενα χρόνια, βάζοντας ένα τέλος στις εικασίες ότι η Samsung μπορεί να ενδιαφέρεται περισσότερο για την ανάπτυξη του δικού της Tizen OS, παρά να εργάζεται με το Android.


   Πηγή:BGR
   [/feedquote]