Διαφήμιση

Θα καθυστερήσουν εκ νέου τα Broadwell CPUs;

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Θα καθυστερήσουν εκ νέου τα Broadwell CPUs;

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/tha-kathysterisoun-ek-neou-ta-broadwell-cpus-132607.html']
   Τελευταία δημοσιεύματα, αναφέρουν ότι νέοι επεξεργαστές της Intel γνωστοί ως Broadwell CPUs θα καθυστερήσουν και πάλι. Συγκεκριμένα λέγεται ότι η πρώτη ομάδα των επεξεργαστών δεν θα καταφθάσει μέχρι το τέταρτο τρίμηνο του 2014, χάρη στα χαμηλά ποσοστά απορρόφησης των 'Haswell' CPUs από την αγορά.

   Οι νέες αυτές πληροφορίες, αν και προς το παρόν ανεπιβεβαίωτες, ακολουθούν μια παρόμοια ανακοίνωση τον περασμένο Οκτώβριο, όταν η εταιρεία αντιμετώπισε προβλήματα, με αποτέλεσμα η παραγωγική διαδικασία να αναβληθεί από το τέταρτο τρίμηνο του 2013 για το πρώτο τρίμηνο του 2014. Αυτή τη φορά όμως η Intel αναφέρει ότι η καθυστέρηση είναι μικρής σημασίας και ως εκ τούτου τίποτα δεν θα επηρεάσει την άφιξη των Skylake.

   Πιστεύεται ότι οι Broadwell επεξεργαστές θα είναι διαθέσιμοι σε μικρές ποσότητες το τέταρτο τρίμηνο του έτους και αρχικά θα κυκλοφορήσουν μόνο τα μέλη των U-series & Y-series που προορίζονται για mobile PCs και tablets. Τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν στις αρχές του 2015. Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για τους πρώτους επεξεργαστές των 14nm της Intel.

   [/feedquote]