Διαφήμιση

Respawn Entertainment: Titanfall BETA

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Respawn Entertainment: Titanfall BETA

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/respawn-entertainment-titanfall-beta-132603.html']
   Titanfall Logo
   Η Respawn Entertainment τελικά δεν μας άφησε να περιμένουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να μπούμε και εμείς στην μάχη μας με τον δικό μας Τιτάνα.
   Έτσι κάτω από την "στέγη" της Electronic Arts και μέσω του Origin, από τις 14 Φεβρουαρίου διέθεσε μια Closed Beta προς το κοινό (Xbox one και PC), θέλοντας να κάνει crash test πριν την επίσημη κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Titanfall. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε μόνο τα ελάχιστα χαρακτηριστικά συστήματος που θα απαιτεί το Titanfall.

   OS: 64-bit Windows 7, 8, 8.1
   CPU: AMD Athlon X2 2.8GHz or Intel Core 2 Duo 2.4GHz
   RAM: 4GB RAM
   GPU: 512MB VRAM, Radeon HD 4770 or GeForce 8800GT   Σε αυτή την Beta έκδοση του παιχνιδιού υπάρχουν 3 Modes που μπορείτε να παίξετε, Attrition (ένα classic Team Death match), Hardpoint Domination (Αρκετά γνώριμο από την σειρά Call of duty, όπου νικήτρια ομάδα είναι αυτή που θα κρατήσει περισσότερη ώρα τα hardpoints A,B,C,) και Last Titan Standing(Σας αρέσει να καλείτε συχνά τον Τιτάνα σας? Αν ναι αυτό το Mode θα σας συναρπάσει. Μάχες μεταξύ Τιτάνων και ας επικρατήσει ο δυνατότερος!!). Πριν βγείτε στην μάχη πρώτα θα προετοιμαστείτε με ένα γρήγορο Training (Pilot & Titan) ενώ τα Maps που μπορείτε να παίξετε τα παραπάνω Modes είναι δύο: Angel City και Fracture. Το gameplay του είναι γρήγορο αλλά πάρα πολύ διασκεδαστικό. Μάχες εναντίων Pilots , Minions αλλά και Titans που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Στην κεντρική σελίδα μπορούμε να επιλέξουμε Data Center (Περιοχή του server όπου θέλουμε να παίξουμε), σαφώς αυτή με το μικρότερο Ping.


   Πριν ξεκινήσουμε και διαλέξουμε τι Game Mode επιθυμούμε, μπορούμε να παραμετροποιήσουμε τον Pilot μας αλλά και το Titan. Καθώς αυξάνεται το level ξεκλειδώνουμε και τις Burn Cards. Οι κάρτες αυτές είναι παρόμοια με τα Perk σε αντίστοιχα παιχνίδια και μας δίνουν την δυνατότητα καθώς παίζουμε να έχουμε κάποιες επιπλέον ευκολίες.
   Καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού δεν παρατηρήσαμε καθόλου Lag και το Hit registration ήταν με μια λέξη ΆΨΟΓΟ. Μη ξεχνάμε πως το Titanfall είναι βασισμένο στην Source Engine, οπότε δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο. Γραφικά πολύ όμορφα και ήχο καταπληκτικό. Μέσω των ρυθμίσεων του παιχνιδιού παρέχονται πολλές επιλογές σε γραφικά αλλά και σε ήχο. Σημαντικό να αναφέρουμε πως στις επιλογές γραφικών μπορούμε να αυξομειώσουμε το εύρος πεδίου (Field Of View), από 70 έως 90.

   Τελικά η πολύχρονη εμπειρία του CEO της Respawn Entertainment, Vince Zampella αλλά και ολόκληρου του Team του Studio μας έφεραν το κάτι διαφορετικό στην κατηγορία παιχνιδιών First Person Shooter.
   Να υπενθυμίσουμε πως στις 18 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 EST η Beta του Titanfall θα λήξει και θα ξαναδώσουμε ραντεβού στις 13 Μαρτίου, όπου είναι και η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.


   Για περισσότερη συζήτηση μπορείτε να επισκεφτείτε το ήδη υπάρχον θέμα http://www.thelab.gr/gaming/titanfall-123433.html
   [/feedquote]