Διαφήμιση

Microsoft: Στα 200 εκατομμύρια οι πωλήσεις αδειών των Windows 8

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Microsoft: Στα 200 εκατομμύρια οι πωλήσεις αδειών των Windows 8

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/microsoft-sta-200-ekatommyria-oi-pwliseis-adeion-132536.html']
   Η Microsoft ανακοίνωσε, μέσω της Tami Reller, επικεφαλής του τμήματος marketing της εταιρείας, ότι μέχρι σήμερα έχουν πουληθεί 200 εκατομμύρια άδειες Windows 8. Η τελευταία φορά που δημοσιεύθηκαν πληροφορίες που αφορούσαν τις πωλήσεις του λειτουργικού, ήταν τον περασμένο Μάιο, όταν ο αριθμός άγγιζε τις 100.000 περίπου. Υπενθυμίζουμε ότι στους πρώτους 12 μήνες η εταιρεία κατάφερε να διαθέσει περίπου 240 εκατομμύρια άδειες Windows 7.

   Τα Windows 8 έκαναν το ντεμπούτο τους τον Οκτώβριο του 2012, έχουν περάσει σχεδόν 15 μήνες που βρίσκονται στην αγορά, αλλά ο αντίστοιχος αριθμός αγγίζει μόλις τα 200 εκατομμύρια. Το κλίμα που επικρατεί, με την όχι και τόσο γρήγορη υιοθέτηση του λειτουργικού, θα μπορούσε να αποδοθεί στη γενικότερη αντίληψη που έχουν οι καταναλωτές για αυτό αλλά και στις ριζικές αλλαγές που έφερε, όπως το Metro UI. Τέλος η αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών παρουσιάζει πτωτικές τάσεις με το ενδιαφέρον να απομακρύνεται από τους επιτραπέζιους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα laptops και να στρέφεται στα tablets και σε άλλες συσκευές αφής, όπου το Android και το iOS κυριαρχούν.

   Ολοκληρώνοντας θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα παραπάνω νούμερα αφορούν άδειες λογισμικού που έχουν πουληθεί σε OEMs και Windows 8 upgrades. Δεν είναι ξεκάθαρο αν και τα Windows RT έχουν συμπεριληφθεί σε αυτά. Η Windows 8.1 Update 1 όλο και πλησιάζει και ήδη πρώιμες αναφορές κάνουν λόγο για σημαντικές τροποποιήσεις με απώτερο σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη εμπειρία των χρηστών που εμμένουν στα πληκτρολόγια και στο ποντίκι. Μένει να φανεί αν αυτή η έκδοση θα συμβάλλει στο να πραγματοποιήσει η Microsoft τους στόχους της, την περαιτέρω διείσδυση στην αγορά.

   [/feedquote]