Διαφήμιση

be quiet! SFX Power 2 & TFX Power 2: Έρχονται στην Ευρωπαϊκή αγορά τα νέα PSUs

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • be quiet! SFX Power 2 & TFX Power 2: Έρχονται στην Ευρωπαϊκή αγορά τα νέα PSUs

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/quiet-sfx-power-2-tfx-power-2-a-132517.html']
   Η be quiet!, ένας κατασκευαστής ηγέτης στην αγορά τροφοδοτικών στη Γερμανία για οχτώ συνεχόμενα χρόνια, παρουσιάζει τα νέα SFX Power 2 και TFX Power 2 PSUs για συστήματα υψηλών επιδόσεων, χάρη στα δύο 12-volt-rails. Η αξιοπιστία και η αποδοτικότητα τους είναι μεγάλη, φθάνοντας το 89% και ως εκ τούτου έρχονται με πιστοποίηση 80PLUS Bronze.

   Μια ειδική έκδοση του TFX Power 2 αγγίζει το 91%, εκπληρώνοντας έτσι τις προϋποθέσεις για την ένταξη σε εκείνη την κατηγορία τροφοδοτικών που διαθέτουν πιστοποίηση 80PLUS Gold. Δεν θα πρέπει να αμελήσουμε να αναφέρουμε, ότι η εταιρεία κατάφερε να μειώσει σημαντικά τα επίπεδα θερμοκρασίας σε σχέση με τους προκατόχους τους. Παρά τις μικρές διαστάσεις και των δύο μοντέλων, αυτά έρχονται με sleeved καλώδια που φθάνουν τα 35 με 50 εκατοστά (SFX) ή τα 65 εκατοστά (TFX), ενώ διαθέτουν όλες τις απαραίτητες θύρες για την επαρκή τροφοδοσία ενός σύγχρονου Mini-ITX συστήματος.

   Το TXF Power 2 έρχεται σε δύο εκδόσεις, η μια με πιστοποίηση 80PLUS Bronze και η άλλη με πιστοποίηση 80PLUS Gold, των 300 Watts. Η προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησης με τους φόρους ανέρχεται στα 55 ευρώ και 67 ευρώ αντίστοιχα. Επιπλέον οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο μοντέλα της σειράς SFX Power 2. Το ένα είναι των 300 watts στα 55 ευρώ, ενώ το μοντέλο των 400 watts αγγίζει τα 67 ευρώ.
   [/feedquote]