Διαφήμιση

Silverstone: Εγκαινιάζει τη νέα σειρά κουτιών Raven Z

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Silverstone: Εγκαινιάζει τη νέα σειρά κουτιών Raven Z

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/silverstone-egkainiazei-ti-nea-seira-koution-raven-132402.html']
   Από τη στιγμή της παρουσίασης του Raven RV01 το 2008, η Silverstone προσπάθησε με κάθε τρόπο να κατανοήσει τις προσδοκίες των enthusiasts από ένα κουτί, όσον αφορά το design αλλά και τη γενικότερη λειτουργικότητα. Για το 2014 η ομάδα των μηχανικών της εταιρείας, έθεσε νέους στόχους και προσπάθησε να αναμορφώσει το design που παραδοσιακά ακολουθούσε με μια νέα σειρά κουτιών.

   Ο λόγος, μα φυσικά για την σειρά προϊόντων Raven Z. Το πρώτο μέλος της νέας οικογένειας είναι ένα κουτί το οποίο φέρει την κωδική ονομασία RVZ01. Πρόκειται για ένα case χωρητικότητας 14 λίτρων ικανό να στεγάσει τις μεγαλύτερες κάρτες γραφικών που κυκλοφορούν στην αγορά με άκρως αποτελεσματική ικανότητα ψύξης αυτών, ενώ επιτρέπεται και η τοποθέτηση υδρόψυξης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πλάγια ή οριζόντια θέση αλλά και σε οποιοδήποτε σημείο στο χώρο σας.

   Ακόμη να τονίσουμε ότι έχει διαστάσεις 382 (W) x 105 (H) x 350 (D) χιλιοστά και υποστηρίζει μητρικές τύπου mini-ITX και DTX. Στο μπροστινό I/O panel υπάρχουν δυο θύρες USB 3.0. Τέλος περιλαμβάνει ένα των 3.5 ιντσών και άλλα τρία των 2.5 ιντσών HDD/SSD slots. Μάλιστα υπάρχει χώρος για ένα τροφοδοτικό SFX, ενώ διαπιστώνουμε την ύπαρξη και δύο προεγκατεστημένων ανεμιστήρων που λειτουργούν στις 1,200 στροφές ανά λεπτό.


   Silverstone Press Release
   [/feedquote]