Διαφήμιση

Hunger Games 4: Ψηφιακή αναπαράσταση του Philip Seymour Hoffman

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Hunger Games 4: Ψηφιακή αναπαράσταση του Philip Seymour Hoffman

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/hunger-games-4-psifiaki-anaparastasi-tou-philip-132368.html']
   Μια ιδιαιτέρως σημαντική πρόκληση έχουν να αντιμετωπίσουν οι παραγωγοί της ταινίας Hunger Games, έπειτα από τον ξαφνικό θάνατο του Philip Seymour Hoffman από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα ηρωίνης. Ο ηθοποιός, είχε στη ταινία τον ρόλο του Plutarch Heavensbee και του απέμενε μόλις μια εβδομάδα για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της τελευταίας ταινίας του franchise.

   Οι παραγωγοί εξετάζουν την ψηφιακή αναπαράσταση του ηθοποιού, γεγονός που θα τους δώσει την δυνατότητα να ολοκληρωθεί η ταινία. Αντί να ξαναγράψουν από την αρχή το script, θα χρησιμοποιήσουν ειδικά γραφικά και άλλα «tricks», προκειμένου να μπορέσουν να σκηνοθετήσουν μια τουλάχιστον σημαντική και συναισθηματική σκηνή στο Hunger Games: Mockingjay - Part 2.

   Όπως αναφέρει και το The Hollywood Reporter, οι δυνατότητες της τεχνολογίας είναι πολλές, ενώ τονίζει ότι μπορεί να επιτευχθεί η ψηφιακή παρουσία του Hoffman στις τελευταίες σκηνές της ταινίας με ιδιαίτερη επιτυχία και να έχουμε διαλόγους κατά τους οποίους ο σκηνοθέτης δεν θα εστιάζει στον Hoffman αλλά στα άτομα που απευθύνεται. O Επικεφαλής της ομάδας των ειδικών εφέ, Rob Legato συμπλήρωσε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα αντικαθιστούσε η τεχνολογία την υποκριτική ικανότητα του Hoffman, αλλά μπορεί να αποδειχθεί ιδιαιτέρως χρήσιμη για μια ή δύο σκηνές.


   [/feedquote]