Ο/H Akisfarma έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι νέος στο forum και νέος χρήστης Xiaomi.
Έχω το Poco F2 Pro 6GB/128GB.
Μάλλον μετά από την τελευταία αυτόματη ενημέρωση λογισμικού που έγινε, παρατηρώ κάποια προβλήματα.
1. Το αριστερό από τα τρία κεντρικά πλήκτρα αφής που έκανε εναλλαγή ανοιχτών καρτελών, πλέον δεν το κάνει αλλά με πετάει στην αρχική οθόνη (Μεγάλο πρόβλημα για εμένα, ειδικά στις πληρωμές e banking).
2. Δεν ανοίγει πλέον η εφαρμογή Parallel Space για να δω το Viber της δεύτερης κάρτας που έβλεπα μέχρι πρότινος.
3. Κλείνει η εφαρμογή Youtube minimizer όταν τη δουλεύω στο παρασκήνιο, ενώ παλαιότερα δεν είχα κανένα θέμα.
Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει οδηγίες σχετικά με το τι πρέπει να κάνω για να επανέλθει το τηλέφωνο στην πρότερη κατάσταση;
Απευθύνθηκα σε κατάστημα Xiaomi στη Θεσσαλονίκη αλλά μου είπαν ότι δε μπορούν να με βοηθήσουν γιατί δεν έχει έρθει το συγκεκριμένο κινητό στην Ελλάδα επίσημα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Για το ξεκλείδωμα δες εδώ : Apply for unlocking Mi devices
Μετα κατεβάζεις το XiaoMiFlash για να περάσεις την παλια ROM.
Για να μπεις στο Fastboot, θα πρέπει να κλείσεις το τηλέφωνο και μετα να πατησεις το ''volume - και το power'' για να μπεις , θα δεις το ανθρωπάκι και μετα καρφώνεις στο pc το τηλέφωνο.
Κατεβάζεις την ROM Fastboot από εδώ : detail?guide=2
προσοχή μόνο fastboot με αυτό το τρόπο που σου λεω, όχι recovery, φλασαρεις και είσαι οκ.