Πήγαινε απλά στις ρυθμίσεις στο data plan και αφαίρεσε τη παρακολούθηση των δεδομένων που καταναλώνεις και θα φύγει...
POCO F2 PRO
>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 16/04/2021) !!! <<
Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.5 ROM (21.4.14/15 για 21 συσκευές)
Θα δώσουμε και τις υπόλοιπες ROM μόλις έχουμε Source από το xiaomi.eu
Για τους κατόχους του Mi 10 μπορείτε να κατεβάσετε το νέο TWRP Recovery που δουλεύει σωστά
Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!
-
-
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Πήγαινε απλά στις ρυθμίσεις στο data plan και αφαίρεσε τη παρακολούθηση των δεδομένων που καταναλώνεις και θα φύγει...
Δεν κάνει κάτι. Απλά αν το κλείσω (είναι ανοιχτό) δεν δουλεύουν πολλές εφαρμογές (π.χ. χάρτες, mail) χωρίς wifi.
Έχω την εντύπωση ότι το android 11 έχει κάποια σχετική ρύθμιση που το MIUI δεν την εμφανίζει. -
Πήγαινε πάνω δεξιά στα γρανάζια, όταν ανοίξεις το data usage στην ασφάλεια και απενεργοποίησε το data usage. Δε γίνεται εκεί;
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Πήγαινε πάνω δεξιά στα γρανάζια, όταν ανοίξεις το data usage στην ασφάλεια και απενεργοποίησε το data usage. Δε γίνεται εκεί;
Με βλέπω για factory reset ή root και άλλη ROM κάτι που ήθελα να αποφύγω.
Άσχετο με το πρόβλημα, ψάχνοντας όλα τα μενού βλέπω 3 εφαρμογές συστήματος facebook. Και δεν το χρησιμοποιώ. Τι στο καλό; -
-
-
-
-
Σε εμένα το μήνυμα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς όπως εμφανίστηκε.
Τι έκανα:
Γύρισα την γλώσσα στα Αγγλικά.
Τράβηξα screenshot (με σκοπό να το ανεβάσω στο mi.com)
Γύρισα την γλώσσα πάλι στα Ελληνικά.
Μέχρι να βγω από το μενού είχε εξαφανιστεί και δεν το έχω ξαναδεί σχεδόν μια μέρα μετά.
Το μενού "ορισμός ορίου δεδομένων" που βλέπω στο custom firmware δύο post πιο πάνω, είναι σίγουρα η αιτία για το μήνυμα σε εμένα. Μόνο που αυτό δεν υπάρχει στο επίσημο λογισμικό μου. -
Στο μενού "Κατάσταση ασφαλείας" -> "ενημέρωση συστήματος google play" μου βγάζει διαθέσιμη ενημέρωση 25MB.
Δοκίμασα αρκετές φορές και κολλάει στο 4% και μετά λέει "οι ενημερώσεις δεν είναι διαθέσιμες προσωρινά".
Το έχει και άλλος αυτό;
Edit: Μετά από επανεκκίνηση έγινε η εγκατάσταση κανονικά. Πήρε το update με ημερομηνία 1 Δεκ. 2020.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0