Διαφήμιση

Activision: Τρία χρόνια ανάπτυξης για κάθε Call of Duty με στόχο την ποιότητα

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Activision: Τρία χρόνια ανάπτυξης για κάθε Call of Duty με στόχο την ποιότητα

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/activision-tria-xronia-anaptyksis-gia-kathe-call-132283.html']
   Η Activision σε μια προσπάθεια να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ποιότητα σε οποιοδήποτε επερχόμενο παιχνίδι της σειράς Call of Duty, ανακοίνωσε σύμφωνα με πληροφορίες, ότι θα δίνει σε κάθε εταιρεία ανάπτυξης συνολικά τρία χρόνια για την δημιουργία και την τελική διαμόρφωσή τους. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πολλοί χρήστες είναι ιδιαιτέρως δυσαρεστημένοι από το γεγονός ότι οι εταιρείες κυκλοφορούν τίτλους κάθε ένα ή δύο χρόνια, χωρίς όμως να ενδιαφέρονται και για την ποιότητά των τίτλων αυτών.

   Η Sledgehammer, γνωστή από την ανάπτυξη του Modern Warfare 3, θα είναι αυτή που θα αναπτύξει τη νέα προσθήκη στη σειρά Call of Duty αυτή τη χρονιά, που πιθανότατα θα είναι συνέχεια της σειράς Modern Warfare. Αυτό θα δώσει χρονικό περιθώριο τριών χρόνων σε κάθε εταιρεία ανάπτυξης, σε σχέση με τα δύο χρόνια που έχουν αυτή τη στιγμή στη διάθεσή τους. Ο Eric Hirshberg, CEO της Activision Publishing, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι δεν θα διακοπεί ο ετήσιος κύκλος διάθεσης, ενώ επιπλέον το ενδιαφέρον των δημιουργών θα στραφεί στα DLC και micro-DLC.

   Ο Bobby Kotick, CEO της Activision Blizzard, περιγράφει το φετινό παιχνίδι ως το καλύτερο που έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα. Πληροφορίες το θέλουν να αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Modern Warfare αν και περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν αποκαλυφθεί μέχρι σήμερα.

   [/feedquote]