Διαφήμιση

Η Thermaltake ανακοινώνει τα Urban S1 και SD1 Micro Cases

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Η Thermaltake ανακοινώνει τα Urban S1 και SD1 Micro Cases

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/i-thermaltake-anakoinonei-ta-urban-s1-kai-132276.html']
   Η Thermaltake είναι η εταιρεία η οποία έχει διαθέσει στην αγορά μια ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων ψύξης, τροφοδοτικών και περιφερειακών ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σήμερα έρχεται να την επεκτείνει ακόμη περισσότερο με την παρουσίαση δυο νέων κουτιών τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όσους θέλουν να συνθέσουν ένα σύστημα υψηλών επιδόσεων με μητρικές τύπου Micro ATX και Mini ITX. Όπως όλα τα Urban cases της εταιρείας έτσι και τα Urban S1 και Urban SD1 είναι άκρως ιδανικά σε περιπτώσεις όπου υπάρχει ελάχιστος διαθέσιμος χώρος στο δωμάτιό σας. Αντίθετα παρέχουν τον απαιτούμενο χώρο στο εσωτερικό, για την δημιουργία του συστήματος των ονείρων σας.

   Όσον αφορά το Urban S1, στο μπροστινό μέρος συναντούμε panel βουρτσισμένου μετάλλου, στο πλάι διαθέτει τρύπες εξαερισμού, ενώ στη κορυφή υπάρχει μια φωτεινή μπλε LED ένδειξη. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του προσδίδουν μια κομψή αισθητική, που σίγουρα θα εκτιμήσει κάθε χρήστης. Χαμηλά μπροστά υπάρχουν δύο θύρες SuperSpeed USB 3.0 αλλά και μικροφώνου τύπου HD, όσο και ακουστικών. Φέρει έναν ανεμιστήρα προεγκατεστημένο των 80 χιλιοστών στο πίσω μέρος με αφαιρούμενα φίλτρα σκόνης. Διαθέτει δύο των 5.25 ιντσών και έξι των 3.5 ιντσών drive bays. Τέλος περιλαμβάνει ικανοποιητικό χώρο για CPU coolers και 4 PCI extension slots στο πίσω μέρος για κάρτες γραφικών.

   Ακόμη θα πρέπει να αναφερθούμε και στο Urban SD1 το οποίο διαθέτει ένα αφαιρούμενο motherboard tray, που δίνει πλήρη πρόσβαση στο εσωτερικό του για την εύκολη εγκατάσταση και την αναβάθμιση των μητρικών, των CPU coolers, των μνημών RAM αλλά και των καρτών γραφικών. Εξοπλίζεται με έναν ανεμιστήρα των 90 χιλιοστών και άλλους δύο των 60 χιλιοστών στο πίσω μέρος. Επιπλέον οι τρύπες που διαθέτει επιτρέπει το καλύτερο air-flow στο εσωτερικό του αλλά και την αποτελεσματικότερη ψύξη της κάρτας γραφικών. Το συγκεκριμένο κουτί παρέχει τη δυνατότητα εγκατάστασης ενός ψυγείου των 140 χιλιοστών, το οποίο θα συνεισφέρει και αυτό στο σύστημα ψύξης.


   Thermaltake Press Release
   [/feedquote]