Διαφήμιση

Steve Wozniak: Η Apple θα μπορούσε να κατασκευάσει και Android συσκευές

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Steve Wozniak: Η Apple θα μπορούσε να κατασκευάσει και Android συσκευές

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/steve-wozniak-i-apple-tha-mporouse-na-132220.html']
   Μπορεί η Samsung αυτή τη στιγμή να είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής συσκευών smartphone σε παγκόσμιο επίπεδο με σχεδόν το 1/3 του ενός δις συσκευών που έκαναν το ντεμπούτο τους, να ανήκουν στο Κορεάτικο κολοσσό, όμως η Apple καταγράφει υψηλά κέρδη και πωλήσεις ρεκόρ συσκευών iPhone.

   Ο Steve Wozniak, συνιδρυτής της Apple, πιστεύει ότι η εταιρεία χάνει μια μεγάλη ευκαιρία στο χώρο του Android, ενώ διαπιστώνει ότι υπάρχουν και πολλά πλεονεκτήματα αν επιτύχει η γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της Apple και του λειτουργικού συστήματος της Google. «Δεν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εταιρεία από την είσοδό της και σε αυτή την αγορά. Θα μπορούσε να αυξήσει τον ανταγωνισμό. Στο κόσμο αρέσει το «premium» στυλ των συσκευών μας σε σχέση με τις αντίστοιχες προτάσεις στο χώρο του Android. Θα μπορούσαμε να «παίξουμε» σε δυο αγορές ταυτόχρονα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

   Τα σχόλια του Wozniak απασχόλησαν τα μέσα ενημέρωσης, λίγο μετά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και έκαναν λόγο ότι ο Steve Jobs ήθελε το OS X να τρέχει σε Sony Vaio notebooks. Παρά τον ενθουσιασμό του συνιδρυτή της Apple και παιδικού φίλου του Jobs, η υλοποίηση ενός τέτοιου σχεδίου φαντάζει εντελώς μακρινή, ακόμη και αδύνατη.

   [/feedquote]