Διαφήμιση

Microsoft: Ο Satya Nadella αναλαμβάνει CEO της εταιρείας

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Microsoft: Ο Satya Nadella αναλαμβάνει CEO της εταιρείας

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/microsoft-o-satya-nadella-analamvanei-ceo-tis-132112.html']
   Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα τον άνθρωπο που θα διαδεχθεί τον Steve Ballmer στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Ο λόγος για τον Satya Nadella, ο οποίος γίνεται ο τρίτος κατά σειρά CEO της Microsoft. «Δεν υπάρχει πιο κατάλληλος άνθρωπος για την Microsoft. Με τις ικανότητές του, το όραμά του και την επιχειρηματική οπτική, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η εταιρεία αυτή τη περίοδο, μια περίοδο επιχειρηματικής επέκτασης και ανάπτυξης», ανέφερε σε δήλωσή του ο Bill Gates.

   Ο Satya Nadella, ήταν επικεφαλής άκρως σημαντικών στιγμών της εταιρείας σε όλη την διάρκεια της θητείας του. Επέβλεπε την μετάβαση της εταιρείας στο cloud και ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη της μεγαλύτερης πλατφόρμας η οποία θα εξυπηρετούσε υπηρεσίες όπως το Bing, Xbox, Office. «Η Microsoft είναι μια από τις ελάχιστες εταιρείες που έφεραν την επανάσταση στο χώρο της τεχνολογίας και είναι τιμή μου που επιλέχθηκα για αυτή τη θέση. Ένα σημαντικό μέρος της πορείας μου στην εταιρεία είναι να επιταχύνουμε τις διαδικασίες προσφοράς καινοτόμων προϊόντων στους ανθρώπους σε όλο το κόσμο», τόνισε ο Satya Nadella.

   Με καταγωγή που έλκει από την Ινδία και πορεία στην ίδια την εταιρεία 22 ετών, ο Nadella καλείται να ξεπεράσει τα λάθη που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια και να προσπαθήσει να μετατρέψει την Microsoft σε μια εταιρεία, με λύσεις που εξυπηρετούν τόσο οικιακούς όσο και επιχειρηματικούς καταναλωτές. Θα το καταφέρει;   Microsoft Press Release
   [/feedquote]