Διαφήμιση

Οι Gigabyte & Biostar παρουσιάζουν τις πρώτες μητρικές Bay Trail-D

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Οι Gigabyte & Biostar παρουσιάζουν τις πρώτες μητρικές Bay Trail-D

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/oi-gigabyte-biostar-parousiazoun-tis-protes-mitrikes-132100.html']
   Την εμφάνισή τους έκαναν στην αγορά οι πρώτες μητρικές Bay Trail-D, υποσχόμενες να διατηρήσουν τις επιδόσεις σε αρκετά υψηλά επίπεδα, αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν τετραπύρηνα μοντέλα. Υπενθυμίζουμε ότι τον προηγούμενο μήνα, η MSI παρουσίασε το πρώτο προϊόν Bay Trail-D, ένα διπύρηνο Celeron J1800 SoC, η τιμή του οποίου αγγίζει τα 69 ευρώ.

   Πλέον στο χώρο εισέρχονται και δυο άλλες εταιρείες, η Gigabyte με την Biostar, οι οποίες παρουσιάζουν δύο μητρικές J1800 με παρόμοια χαρακτηριστικά. Η πρώτη φέρει την κωδική ονομασία Gigabyte J1800N-D2H στα 2.41GHz εξοπλισμένη με δύο DDR3L SO-DIMM slots, ένα PCI Express x1 slot, ένα mini PCI Express x1 slot, SATA 3Gbps καθώς και μια θύρα USB 3.0. Όσον αφορά την Biostar J1800NH να αναφερθεί ότι αυτή διαθέτει ένα SO-DIMM slot, ένα PCI Express x1 slot, SATA 3Gbps και USB 3.0.

   Και οι δυο μητρικές εξοπλίζονται με Ethernet, VGA, HDMI και τέσσερις θύρες USB 2.0, ενώ διαθέτουν και παθητικό σύστημα ψύξης. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την τιμή των μητρικών αλλά αναμένεται αυτή να κυμανθεί στα 60 με 70 ευρώ.

   [/feedquote]