Διαφήμιση

XFX Type 1 Bravo: Η πρώτη απόπειρα στο χώρο των gaming cases

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • XFX Type 1 Bravo: Η πρώτη απόπειρα στο χώρο των gaming cases

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/xfx-type-1-bravo-i-proti-apopeira-132055.html']
   Ο χώρος των gaming cases αποκτά έναν ακόμη κατασκευαστή, ο οποίος υπόσχεται να μας προσφέρει εξίσου ποιοτικές και καινοτόμες λύσεις, όπως και τόσοι άλλοι όλα αυτά τα χρόνια. Αναφερόμαστε στην XFX η οποία κάνει την πρώτη απόπειρα στο χώρο με το Type 1 Bravo, το οποίο ήδη είναι διαθέσιμο για αγορά στη τιμή των $129.99.

   Πρόκειται για ένα ATX mid-tower με διαστάσεις 518 mm x 232 mm x 562 mm, το οποίο σε μεγάλο βαθμό έχει κατασκευαστεί από ατσάλι SECC. Το βάρος του φθάνει τα 10.4 κιλά. Διαθέτει κεκλιμένη κορυφή και ένα πλαϊνό panel στο οποίο διακρίνουμε την εμπορική ονομασία του προϊόντος. Στο εσωτερικό του κουτιού υπάρχει αρκετός χώρος για CPU coolers και κάρτες γραφικών αρκετά μεγάλες σε μήκος. Υπενθυμίζουμε ότι η XFX διαθέτει στην αγορά την HD 7990 κάτω από την δική της εμπορική ονομασία.

   Τέλος προσφέρει ικανοποιητικό χώρο για τρία drive bays των 5.25 ιντσών και άλλα οχτώ εσωτερικά drive bays των 3.5 ιντσών. Αυτό που θα πρέπει να αναφέρουμε σε κάθε περίπτωση είναι η μεγάλη φροντίδα που έδειξε η εταιρεία στη σωστή ψύξη του gaming συστήματος που θα στεγάσει. Υποστηρίζει την εγκατάσταση ανεμιστήρων μπροστά των 200mm, στο κάτω μέρος των 140mm, στην κορυφή των 200mm, έναν των 140mm στο πίσω μέρος και άλλους δύο ίδιου μεγέθους στο πλαϊνό panel. Φέρει θύρες USB 3.0, USB 2.0/1.1 και HDA.
   [/feedquote]